Victorie pentru CFR în fața Petrolului! “Inspirația” lui Dican le aduce feroviarilor 3 puncte

CFR Cluj s-a impus, la limită, cu scorul de 1-0 în fața Petrolului Ploiești, într-o partidă care a contat pentru etapa a VI-a a Ligii I, grație golului reușit de Cristian Lopez în minutul 76.

CFR Cluj - Petrolul Ploiesti-w800-h600

Prima repriză a fost una echilibrată, nici una dintre formații nu a reușit să amenințe periculos poarta adversă. Petrucci a expediat primul șut al gazdelor din marginea careului, peste poarta oaspeților, nicio problemă pentru Pecanha (8). Farina a reluat în forță din marginea careului de la 15 metri, dar Marc a reținut în doi timpi (28).

Prima încercare periculoasă de a deschide scorul din repriza secundă vine în minutul 52, oaspeții au pătruns în careu, mingea a ajuns la Moussa, dar vârful „lupilor galbeni” nu a reușit să îl învingă pe Marc din centrul careului. Tot Moussa a irosit o bună oportunitate de a înscrie, după ce a șutat lamentabil peste poartă dintr-o situație bună de la marginea careului (53). Moussa nu îl poate învinge pe Marc din nou dintr-o situație clară din centrul careului (58).

Prima situație bună de gol a CFR-ului din partea a doua. Beleck a încercat să îl învingă pe Pecanha cu un șut înșelător la colțul scurt, dar portarul oaspeților respinge în corner (66). Alex Păun nu a reușit să împingă mingea în poartă din 6 metri în urma unei centrări a lui Tiago Lopes (75).

Intrat de 5 minute în locul lui Beleck, Cristian Lopez a profitat de o ieșire hazardată a lui Pecanha din poartă și a trimis mingea în plasă, din întoarcere, din interiorul careului (76). GOL!

Încercările disperate ale Petrolului de a smulge un punct din Gruia s-au încheiat fără succes, iar meciul s-a încheiat cu victoria CFR-ului.

Feroviarii au acumulat 5 puncte în clasamentul Ligii I, iar etapa viitoare vor juca în deplasare la Târgu Jiu, cu Pandurii, partida fiind programată luni, 17 august, ora 21:00.

Echipele de start:

CFR 1907: Traian Marc – Tiago Lopes, Ionuț Larie, Andrei Țînc, Mario Camora – Vitor Bruno (Păun, 58), Davide Petrucci, Andrei Mureșan, Antonio Jakolis (Daniel Coelho, 86) – Claudiu Voiculeț, Steve Beleck (Cristian, 71)

Rezerve: Andrei Vîtcă, Daniel Coelho, Lucian Goian, Filipe Nascimento, Sergiu Negruț, Alex Păun, Cristian Santamaria

Antrenor: Francisc Dican

Petrolul Ploiești: Peterson – Beta, Benga, Tudose, Faug Porret – Bucșă, Marinescu (Zoubir, 57), Nepomuceno (Voinea, 73), Ropotan, Farina (Miliceanu, 80) – Moussa

Rezerve: Cobrea, Varga, Peteleu, Zoubir, Miliceanu, Voinea, Rippert

Antrenor: Tibor Selymeș

Cartonașe galbene: Jakolis (40), Vitor Bruno (56)

Spectatori: 2000

Leave a Reply

Top