Victorie pentru voilebalistele Universitatii in prima etapa a Diviziei A2

volei feminin U ClujSectia de volei feminin a Universitatii Cluj a inceput cu dreptul noua stagiune din esalonul al doilea, Divizia A2, dupa ce au obtinut victoria pe terenul formatiei CS Banatul Caransebes, scor 1-3, la capatul unui meci in care primul set a fost castigat de gazde (25-23), insa elevele lui Danut Ciotos si-au revenit si s-au impus in urmatoarele trei seturi la 24, 23 si 15, marcand un debut perfect de sezon.

“La acest meci toata echipa s-a remarcat, cu mentiunea ca fetele s-au daruit total cu toate ca arbitrajul a fost defavorabil noua, luand in repetate randuri decizii eronate, scorerul si cel de la tabela adaugau in timpul fazelor puncte pe tabela de marcaj si pe foaia de arbitraj in favoarea echipei gazda. Datorita managerului echipei Paraia Constantin, care a discutat cu arbitrii despre aceste nereguli, acestia au judecat mai corect restul de partida. A fost cel mai greu meci, Banatul Caransebes fiind principala contracandidata la un loc de promovare. Vom juca acasa cu Targu Mures si speram sa facem un joc bun, sa obtinem un rezultat favorabil si asteptam sa vina lumea la sala in numar cat mai mare sa ne sustina, ne-ar ajuta mult mai ales ca urmatoarele doua meciuri vor fi in deplasare la Oradea respectiv Satu Mare”, a declarat antrenorul echipei, Danut Ciontos, citat de u-cluj.ro.

Voleibalistele clujence vor intalni in etapa a 2-a, pe teren propriu, formatia CSU Medicina Tg. Mures 2. Partida este programata sambata, 9 noiembrie, cu incepere de la ora 12:00, in Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top