Victorie spectaculoasă pentru voleibaliștii clujeni după un meci de infarct

Echipa de volei masculin a Universității Cluj a produs surpriza etapei a 21-a Diviziei A1, învingând formația LMV Tricolorul Ploiești după o confruntare de inarct.

Stefan Martinescu / u-cluj.ro

Voleibaliștii clujeni pregătiți de Romeo Lotei s-au impus miercuri, 8 martie, pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian” cu 3 la 2 după ce au fost conduși cu 2-0, confirmând încă o dată celebra zicală din volei care spune că “dacă nu câștigi cu 3-0 pierzi cu 2-3!”.

Scorul în cele cinci seturi a fost: 17–25, 21–25, 25–19, 32–30, 18–16. Cele două echipe au promovat în acelaşi sezon (2014/2015), iar această victorie este cu atât mai importantă cu cât Tricolorul LMV s-a impus în cele patru partide directe disputate cu Universitatea Cluj.

“Echipa pe care o conduc m-a făcut să fiu mândru de ea și vreau să o numesc «gașca nebună»!. Așa cum ne-a adus de multe ori de la extraz la agonie, ieri și-a luat revanșa și ne-a adus de la agonie la extraz și am demonstrat că nu banii și locul din clasament câștigă un meci ci sufletul. Ieri doar formațiile mari au întors scorul, noi și FC Barcelona. Ieri s-au întâmplat două minuni, una a făcut-o echipa de volei masculin «U» Cluj și una FC Barcelona”, a declarat managerul echipei universitare Bogdan Ungureanu.

În etapa următoare, “alb-negrii” vor juca tot pe teren propriu sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, împotriva ocupantei locului 4 în clasament, formația CS Arcada Galați.

Leave a Reply

Loading...
Top