Victorie zdrobitoare pentru “U” Jolidon în primul meci din Cupa EHF

"U" JolidonHandbalistele de la “U” Jolidon şi-au demonstrat statutul de favorite în confruntarea din prima manşă a turului III din Cupa EHF, împotriva formaţiei PAOK Salonic, câştigând de-o manieră categorică cu scorul de 39-25 (21-11). Returul va avea loc duminică, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Aproximativ 1000 de spectatori au luat parte la prima confruntare europeană a elevelor lui Horaţiu Paşca, iar “studentele” nu şi-au dezamăgit fanii, reuşind să se impună încă din debutul partidei.

Cele mai bune marcatoare pentru “U” Jolidon au fost Florina Chintoan şi Mihaela Ani-Senocico, ambele cu 7 goluri, fiind urmate de: Cristina Boian (5), Ştefania Florea (4), Roxana Cîrjan (3), Mihaela Tivadar (3), Simona Vintilă (2), Cristina Laslo (2), Beatrice Vălean (2), Laura Popa (2) şi Cristina Enache (1). Portăriţa Ana-Maria Măzărean a avut 7 intervenţii, iar Cristina Enache a intervenit de zece ori în faţa oaspetelor de la Salonic şi a reuşit un gol spectaculos din poartă în poartă.

De la PAOK Salonic, cea mai bună marcatoare a fost Eleni Prokopidou, cu 7 reuşite, dintre care trei de la şapte metri, urmată de jucătoarele Noula (5), Anthitsi (5), Papadopoulou (3), Strataki (2), Pavlidou(1), Papazoglou (1) şi Mastaka (1).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top