Viitorul sună bine. “U” BT Cluj s-a impus la Oradea!

Echipa de baschet masculin “U” Banca Transilvania a câștigat, vineri, în deplasare, pe terenul formației CSM Oradea, scor 68-80. Echipa pregățită de Cristian Achim venea cu un moral bun după victoria suprinzătoare obținută în etapa trecută în fața campioanei Asesoft Ploiești.

foto © u-mobitelco.ro
foto © u-mobitelco.ro

După un prim sfert foarte bun al clujenilor, câștigat cu 11-19, elevii pregătiți de Marcel Țenter au menținut avantajul și la finalul sfertului secund, intrând la pauza mare cu un avantaj de cinci puncte pe tabelă (33-38). Gazdele nu au reușit să treacă la conducere nici după pauză, “alb-negrii” nu au mai repetat greșelile din meciurile anterioare în sfertul 3, reușind de această dată să mențină rezultatul.

Caseta tehnică

CSM Oradea: Pantic 19, Krapic 17, Subotic 16, Vlahovic 6, Corpodean 3, Lupusavei 3, Nuhanovic 2, Dillon 2.
U-Banca Transilvania: Hargrove 22 (2 rec., 1 p.d., 1 int.), Barnette 15 (7 rec., 1 p.d.., 3 int.), Silvasan 12 (1 rec., 1 p.d., 2 int.), Mandache 12 (2 rec., 2 p.d.), Turner 8 (3 rec., 3 p.d., 1 int.), Lalovic 7 (1 rec.), Baciu 2 (8 rec., 1 capac), Jones 2 (3 rec., 1 capac), Jucan (1 p.d.), Millage (3 rec., 4 p.d., 1 int.).

“A fost un meci greu, ne asteptam sa fie asa, mai ales ca Oradea vine dupa victoria de la Ploiesti cu un moral bun. Nu ma asteptam sa schimbe jucatorul strain si asta mi-a schimbat putin planurile, dar, atat timp cat am oprit tranzitia lor ofensiva si am muncit la recuperari ofensive, am avut control asupra jocului. Vreau sa multumesc preparatorului nostru fizic, Filip Mihajlovic, care se afla acum in Serbia, a facut o treaba foarte buna, se vede ca suntem bine pregatiti fizic. Sunt bucuros ca am castigat in aceasta seara, dar trebuie sa ne pastram capul limpede, campionatul este lung si orice se poate intampla. Ne bucuram in aceasta seara, dar de maine ne gandim la meciul urmator”, a declarat antrenorul lui “U” BT Cluj, Marcel Țenter pentru u-mobitelco.ro.

“U” Banca Transilvania va primi vizita în etapa următoare a formației SCM U Craiova, vineri, 30 ianuarie, în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 18:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top