Viorel Moldovan: “Când eram copil îmi doream să joc la Universitatea Cluj”

Fostul internaţional Viorel Moldovan, component al Generaţiei de Aur, în prezent antrenor al Chindiei Târgovişte, şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine după eşecul suferit vineri seara, pe Cluj Arena, scor 3-1 (1-1), în faţa Universităţii Cluj si a declarat că un rezultat de egalitate eram mult mai echitabil.

“Universitatea a întors meciul, noi am avut jocul în mână, am jucat foarte bine, dar după gol am cedat iniţiativa şi ne-am retras inexplicabil, nu am înţeles de ce, ceea ce nu a fost de bun augur pentru noi. Am intrat la pauză cu un rezultat de egalitate după care şi la primul loc şi la golul al doilea atât greşelile individuale câtsi colective au făcut ca Universitatea să conducă pe tabelă.

Pe final de meci noi am riscat foarte mult, practic am scos un fundaş central şi am trimis un mijlocaş, am vrut să egalăm, nu am reuşit, dar cred totuşi că un rezultat de egalitate era mai echitabil astăzi. Am încercat să egalăm, am intrat într-un joc cu multe mingi lungi, la bătaie, ceea ce nu este jocul nostru. Am fost destul de precipitaţi în multe momente şi nu am reuşit să revenim. Vrea să felicit băieţii pentru atitudine şi pentru ce au realizat în momentul de faţă. Plecăm în vacanţă şi va fi una lungă, nu ne cade bine această înfrângere, dar trebuie să ne întoarcem mai puternici, sezonul este lung şi am mari speranţe că la final vom fi în Liga 1, de ce nu împreună cu Universitatea Cluj.

Îl felicit pe Bogdan pentru această victorie, a fost poate de bun augur prezenţa pe banca tehnică”, a declarat antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan.

“Noi puteam să avem mult mai multe puncte, am avut o serie extraordinară, de 14 etape fără înfrângere, cu un pic de atenţie puteam să avem încă 6 puncte, dar avem 44 şi trebuie să apreciem şi să fim mulţumiţi de ce am realizat. Mai avem nevoie de 13 victorii după calculul meu, poate mai multe, poate mai puţine, dar cred că 82 de puncte îţi asiguri locul de promovare, dar vom vedea ce va fi după această vacanţă. Trebuie să ne întărim şi noi, avem nevoie. Voi încerca să scot rezultate cu ceea ce am la dispozitie, dar trebuie să întărim lotul în iarnă”, a mai precizat Moldovan.

Viorel Moldovan: “Când eram copil îmi doream să joc la Universitatea Cluj”

“Bogdan este un băiat de mare caracter, sunt convins că va reuşi să facă treabă foarte bună aici, “U” Cluj este o echipă senzaţională, un club senzaţional, de mare tradiţie. Îmi aduc aminte când eram la Bistriţa, eram copil şi eram fan Universitatea, îmi doream foarte mult la vremea respectivă să ajung să joc la Universitatea Cluj, nu a fost cazul, am luat o altă direcţie, Clujul îmi place, mi-a plăcut tot timpul şi le doresc succes în continuare. Merită cu toată istoria pe care o are în spate ca această echipă să fie în Liga 1″, a încheiat Moldovan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top