Vitrina Advertising – Work & Play la Noaptea Agențiilor

Vitrina Advertising (str. G. Barițiu nr. 24) își deschide porțile joi seara, 2 aprilie, de la ora 20.00, în cadrul evenimentului Noaptea Agențiilor, care ajunge anul acesta pentru prima dată la Cluj-Napoca. Pasionații de publicitate sunt așteptați să descopere agenția, să afle mai multe despre munca de aici, să se relaxeze și să se distreze cu echipa Vitrina.

Vitrina Advertising la Noaptea Agentiilor
Publicitarii au pregătit pentru musafiri sesiuni de speed-asking cu echipa de creație (copy și art), expoziție cu lucrări marca Vitrina, filme simpatice, ghizi haioși și o zonă foto. La atmosfera relaxată va contribui și DJ Ethylen, care vine să facă scratch-uri, demonstrații și tot felul de giumbușlucuri audio.

Accesul e gratuit, iar curioșii sunt așteptați până la miezul nopții.

Înfiinţată în 1992, Vitrina Advertising este o agenţie full-service naţională cu sediul în Cluj-Napoca şi o reprezentanţă în Bucureşti. Printre clienții agenţiei se numără Ambient, Banca Transilvania, Cluj Innovation Park, Danfoss, Domeniul Coroanei Segarcea, Emerson, Eximtur, Gedeon Richter România, Iulius Management Center, Kastamonu România, Metro, Michelin, Monor, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Vitacom. Palmaresul Vitrina include un premiu de creație ADOR, două premii Gold PR Award for Excellence şi un premiu Silver PR Award for Excellence. Din 2014, Vitrina Advertising reprezintă România în reţeaua globală de agenţii independente AMIN – Advertising and Marketing International Network.

Mai multe informații despre Noaptea Agențiilor: www.noapteaagentiilor.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top