Vlad Muresan, somelierul clujean de la Masterchef, te invata sa gatesti!

Vlad Mureșan, somelierul clujean de la MasterChef, va învăța românii să gătească în fiecare vineri, de la ora 14:00, în cadrul emisiunii online “Gustul din grădină”, marca Home Garden.

Sub sloganul “Rețete rapide și ușoare cu Vlad Mureșan”, clujeanul va împărtăși din experiența sa culinară tuturor celor pasionați de bucătărie și îi va ajuta să aleagă cele mai potrivite ingrediente pentru o masă copioasă.

vlad muresan somelier

Emisiunea va avea 20 de episoade, fiecare prezentând câte o rețetă, care vor rula săptămânal pe site-ul Home Garden și pe canalele Youtube și Trilulilu. Primele 10 episoade vor fi redate începând din această săptămână, urmând ca celelalte 10 să fie difuzate în toamnă.

“Suntem foarte entuziasmați să îl avem pe Vlad Mureșan ca noua imagine Home Garden. Încercăm să aducem sănătate în casa oamenilor prin intermediul mâncărurilor gustoase și suntem mândri să avem alături un pasionat al bucătăriei în acest demers”, a declarat Ovidiu Coroiu, Directorul Național de Vânzări Safeway International.

Mai multe informații despre Home Garden pot fi accesate pe www.homegarden.ro.

Despre Home Garden:

Home Garden este lider al pieței de conserve de legume, fructe, pește, murături, gemuri și mâncăruri, activând la nivel național încă din 2004. Compania oferă o gamă de peste 100 de produse care respectă cu strictețe înaltele standarde europene de calitate și igienă. Home Garden este o marcă Safeway International, fiind mereu într-o continuă extindere.

Leave a Reply

Top