Voleibalistele Clujului, favorite la calificarea în faza a II-a

Echipa de volei feminin a Universității Cluj va evolua, miercuri și joi, în prima fază a Cupei României la volei feminin. Echipa pregătită de Dănuț Ciontoș va juca, atât turul cât și returul, pe terenul echipei Rapid București.

voleibaliste U Cluj

Prima partidă dintre cele două grupări va avea loc miercuri, 18 noiembrie, de la ora 20:30, în timp ce manșa secundă se va desfășura o zi mai târziu, cu începere de la ora 14:00.

Universitatea și Rapid s-au mai duelat în acest sezon, în chiar prima etapă a Diviziei A1, atunci când clujencele s-au impus în Capitală, scor 1:3, pe seturi 19: 25, 25:21, 19:25 și 19:25.

“Sunt două meciuri importante, iar obiectivul nostru este să jucăm cât mai bine și să încercăm să ne calificăm mai departe”, a declarat Dănuț Ciontoș, antrenorul voleibalistelor universitare.

Dacă va obține calificarea în faza secundă a Cupei României, “U” Cluj va întâlni formația CSM București, echipă ce are un început de campionat aproape perfect, cu 6 victorii, o singură înfrângere și un bilanț de 20 de seturi câștigate și doar 6 pierdute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top