Voleibalistele de la “U” NTT Data Cluj se pregătesc de noul sezon cu 4 turnee amicale

Cu un nou sponsor principal important alături, voleibalistele de la “U” NTT Data Cluj au început programul de pregătire până la debutul ediției 2017-2018 al Diviziei A1.

Astfel, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va participa la patru tunee de pregătire, după cum urmează:

15 – 17.09.2017 – Turneu Szolnok, Ungaria
22 – 24.09.2017 – Cupa “U” NTT Data Cluj
29.09 – 01.10.2017 – Turneu la UVT Agroland Timisoara
6 – 8.10.2017 – Cupa “Ardealul”, Tg. Mureș.

“Am trecut cu bine de perioada de început, în care accentul s-a pus pe latura fizică. Fetele au muncit mult și bine. Nu am avut nici o accidentare majoră. În turneele de pregătire ne dorim să conturăm echipa de bază cu care să abordăm începutul de campionat în forță și de aceea ne vom axa mai mult pe aspectele tehnico-tactice. Lotul nostru s-a conturat încă de la începutul pregătirii, fetele sunt ambițioase, își doresc să facă o figură frumoasă. Pentru unele este o nouă experiență în liga I, pentru altele este la început, dar sperăm să muncim în continuare la fel de bine și să avem rezultate bune. Avem 4 turnee, unul în Ungaria, apoi este cel organizat de noi, după care mergem la Timișoara la un turneu foarte puternic alături de campioana României, campioana Ungariei și de colega noastră de promovare de anul trecut, Agroland Timișoara. Ultimul turneu la Tg. Mureș este tradiționala Cupă «Ardealul», cu echipe de nivelul nostru”, a declarat antrenorul “U” NTT Data Cluj, Ciprian Dârnescu.

Leave a Reply

Loading...
Top