Voleibalistele Universității Cluj caută a treia victorie în campionat

Voleibalistele de la Universitatea Cluj vor întâlni în acest weekend, sâmbătă, 5 noiembrie, pe teren propriu, formația CSU Politehnica Timișoara, într-o partidă care a contat pentru etapa a IV-a a Diviziei A2, seria de vest.

Elevele pregătite de Dan Banu au până acum două succese din două partide disputate și ocupă poziția secundă în clasament, cu 6 puncte, în timp ce oaspetele se află în urma lor cu același număr de puncte, însă cu un meci jucat în plus.

“Este un meci pe care trebuie neapărat să-l câștigăm pentru a ne atinge obiectivul propus și anume promovarea. Nu cunosc nimic despre echipa din Timișoara, dar noi ne pregătim jocul așa cum o facem pentru fiecare etapă, ca la final să avem rezultatul dorit”, a declarat antrenorul studentelor Daniel Banu.

Partida va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”, cu începere de la ora 11:30. Prețul unui bilet este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

De asemenea, cine își achiziționează bilet la meciul voleibalistelor poate asista și la meciul de handbal masculin dintre “U” Cluj – ACS Avram Iancu Arad de la ora 14:00 și la meciul de bschet feminin dintre “U” Cluj – CS Municipal Târgoviște, programat de la ora 17:00.

Leave a Reply

Loading...
Top