Voleibalistele Universitatii Cluj, pregatite de returul Diviziei A2

Sectia de volei feminin a Universitatii Cluj a disputat in acest weekend, vineri si sambata, doua partide amicale contra celor doua formatii din Targu Mures. Elevele pregatite de Danuț Ciontoș au avut o evolutie foarte buna in fata prim divizionarei CSU Medicina CSS Tg. Mures, locul 4 in Divizia A1, partida incheiata cu scorul de 3-2 in favoarea muresencelor.

u cluj volei

In a doua partida amicala, disputata sambata, “studentele” au invins formatia C.S. “U” Medicina C.N.U.E. Targu Mures, scor 3-1.

“U” Cluj va intalni sâmbătă, pe teren propriu, in cadrul primei partide din returul Diviziei A2, formația C.S. Banatul Caransebeș, de la ora 12:00.

“Au fost două meciuri de verificare care ne-au prins foarte bine înainte de începerea returului, meciuri în care am putut să vedem unde ne aflăm cu pregătirea pentru a putea aborda cât mai bine returul acestui campionat și implicit turneul de promovare. Suntem pe un drum bun și sperăm ca sâmbătă să facem un meci foarte bun pentru a ne consolida poziția de lider. Din păcate de la meciul de sâmbătă va lipsi jucătoarea Buda Simona, care s-a accidentat destul de grav, având o entorsă și va lipsi aproximativ o lună”, a declarat antrenorul echipei “U” Cluj, Dănuț Ciontoș

Leave a Reply

Top