UPDATE: Meciul a fost ANULAT. Voleibalistii joaca doua amicale in acest weekend

UPDATE: Partida cu formatia ungara Kazinbarcika a fost anulata, iar voleibalistii vor continua antrenamentele in vederea primului joc oficial din returul de campionat

“Din cauza unor motive obiective, echipa ungară de volei masculin Kazinbarcika nu mai poate face deplasarea la Cluj. Astfel, turneul de pregătire programat vineri și sâmbătă, 9-10 ianuarie 2015 a fost anulat. Voleibaliștii Universității Cluj vor continua antrenamentele pentru pregătirea primului meci oficial al returului de campionat, programat pe 17 ianuarie, când „alb-negrii” vor primi vizita pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” a voleibaliștilor de la CSS 2 Baia Mare”, se anunta pe site-ul u-cluj.ro.

—————————————–

Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj incepe pregatirea pentru returul Diviziei A2 Vest, cu doua partide amicale in compania formatiei maghiare Kazincbarcika, locul III in campionatul Ungariei.

Prima partida este programata vineri, 9 ianuarie, de la ora 18:00, iar al doilea sambata de la ora 12:00, ambele se vor disputa in Sala Sporturilor “Horia Demian”.

“Vor fi două meciuri utile înainte de începerea campionatului cu o echipă puternică din Ungaria”, a spus Romeo Lotei, antrenorul echipei universitare.

Intrarea va fi libera!

Primul meci oficial al returului de campionat este programat pe 17 ianuarie, când “studentii” vor primi vizita voleibaliștilor de la CSS 2 Baia Mare.

volei masculin U Cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top