Vrei un bărbat? Este de vânzare la magazin!

Un motiv în plus de shopping! Bărbaţii pot fi, de acum încolo, achiziţionaţi direct din magazin. Mai tineri, mai bătrâni, înalţi, scunzi, tocilari, musculoşi, cu tatuaje, rockeri, indiferent de preferinţe, fiecare femeie îşi poate cumpăra o cutie ce conţine bărbatul viselor sale. De altfel, fiecare exponat poate fi utilizat în funcție de nevoile fiecăreia: pentru o aventură, o relație sau, chiar, pentru măritiș.

“Bărbaţii la cutie” au apărut ca urmare a unei campanii de promovare a unui site francez de matrimoniale, adopteunmec.com. Aceştia au fost expuşi în vitrinele unui magazin, unde femeile, aflate în cursul unei sesiuni de cumpărături, puteau alege, pe lângă pantofii aceia bleumarin, mult visaţi, sau bluza de mătase pentru petrecerea de la firmă, un bărbat frumos, ambalat special pentru ea. Ajunse acasă femeile puteau folosi bărbaţii, proaspăt scoşi din cutie, în toate felurile şi sub toate formele posibile.

Pentru ca oferta să fie cât mai variată posibil, iar alegerea cât mai uşoară, cei de la adopeunmec.com au împărţit bărbaţii pe categorii: tocilari, rebeli, bărboşi etc. Astfel, fiecare femeie are şansa de a alege şi de a-şi cumpăra bărbatul viselor sale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top