Walter: “Se doreşte ca U Cluj să dispară. Mâine trebuia să vând clubul, dar şi-a băgat coada statul”

Fostul finanţator al clubului Universitatea, Florian Walter, a declarat în această seară că se vrea ca “U” să dispară, insinuând că în spate ar fi conducătorii clubului din Gruia. Acesta a continuat să-şi susţină nevinovăţia şi a susţinut că, între timp, au apărut alţi posibili investitori interesaţi de acţiunile clubului “studenţesc”.

“Acest club trebuia să dispară demult, de când am venit eu acum 3 ani. Acum a atins apogeul. Pot să mă aştept la orice, chiar ca mâine dimineaţă, când mă trezesc, să fiu arestat. Am furat 11 milioane, eu care am investit 17 milioane de euro într-un club privat din România, bani privaţi. Am băgat 17 şi am şi furat 11. Mă aşteptam la aşa ceva pentru că ştiu de această problemă de vreo câteva luni de zile. Ameninţările pe care primite la adresa mea şi a familiei mele le ştiu. Am pază de vreo 3 luni de zile în faţa casei, plătită. Eu sunt un ţap işpăşitor. Acest club are o tradiţie enormă, oamenii cred în această tradiţie.

Nu am făcut un leu profit din fotbal, normal că mă gândesc să ies din fotbal, mai ales când familia îţi este ameninţată. Cu ce am greşit? S-a găsit acest subterfugiu să îl găsească ţap ispăşitor pe Florian Walter.

Se doreşte ca U Cluj să dispară. În vară am dat clubul fără nici un ban. Le-am zis suporterilor să-l cumpere, dar ei n-aveau o organizaţie, săracii. Întrebaţi-l pe Andone mai bine, ştie multe. Când am luat echipa din B, trebuia să dispară.

Dă cineva 11 milioane de euro?

Eu în momentul de faţă i-aş da pe aceşti jucători pe 11 milioane de euro şi salvez eu Clujul. E o jignire adusă unui om care a vrut să facă ceva în această ţară”, a declarat Walter, în emisiunea Fanatik Show, de la Digisport, citat de Mihai Medan pe blogul său.

Alţi posibili investitori la “U” Cluj

Legat de vânzarea clubului, Walter a precizat că între timp au mai apărut alţi posibili investitori la Universitatea, dar nu a dorit să le dezvăluie identitatea.

“Au apărut nişte oameni de bine din Bucureşti să cumpere clubul. Mâine trebuia să semneze. Costa clubul zero bani. N-are rost să rostesc numele lor. Sunt nişte oameni de bine ai României”, a spus patronul Petrolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top