“We are rocking the City”, festivalul rock care animă vara la Cluj vrea să se mute pe Valea Gârbăului

Organizatorii “We Are Rocking the City”, eveniment aflat la a doua ediție, vor să mute festivalul anul acesta pe Valea Gârbăului, unde vor participa renumite trupe de rock internaționale importante.

we are rocking the city piata unirii
foto © eClujeanul.ro

“Încercăm să realizăm un festival la nivel înalt, care să aducă aici formații importante, de primă mână, însă avem nevoie în primul rând de acceptul primăriei, ce întârzie să vină, iar noi nu putem să mergem mai departe până nu știm dacă ne putem baza pe locația respectivă. Vrem un parteneriat cu municipalitatea pe cel puțin cinci ediții de aici încolo pentru a putea să dăm continuitate acestui eveniment.

Nu vor fi doar concerte, ci și spații de distracție, de interactivitate și o componentă ecologică importantă. Țintim un buget de 1.5 milioane de euro pentru a realiza un festival de calibru internațional. Cu toate că festivalul nostru nu a fost programat neapărat în cadrul proiectului Cluj, Capitala Europeană a Tineretului, nu avem nimic împotrivă să îl integrăm în cadrul acestuia”, susține Cristina Szasz, director PR al Amprenta, citează ZIUA de CLUJ.

Agenția Amprenta a organizat în luna iulie anul trecut prima ediție a festivalului în Piața Unirii, în deschiderea concertului Billy Idol, mutat în ultima clipă de pe stadionul Cluj Arena. La acesta au participat exclusiv trupe din România, printre care s-au numărat Alternosfera, Grimus, Luna Amară, Trooper, Altar, Vespera. Pe parcursul ediției trecute s-au desfășurat acțiuni de workshop, street art, skate park, bike show, artă urbană neconvențională, adventure, water wars, proiecții de filme.

Potrivit sursei citate, pentru ediția de anul acesta, “We are rocking the City” va aduce la Cluj-Napoca trupe precum Kaiser Chiefs, Limp Bizkit, Guano Apes sau The Prodigy.

Leave a Reply

Top