Weekend rugbistic la Cluj-Napoca

Pasionatii sportului cu balonul oval au sansa sa vada rugby adevarat in acest weekend, la Cluj-Napoca. Vineri, 23 august, incepand cu ora 18:30, pe Cluj Arena, va avea loc a treia etapa a play out-ului Super Ligii dintre Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti. Este ultima partida pe teren propriu pentru rugbisti din play out.

“U” incepe cu doua victorii din tot atatea posibile obtinute, ultima data invingand CSM Bucuresti (24-19), in fata proprilor suporteri. Returul se joaca pe 8 septembrie, la Bucuresti.

Înainte de startul partidei, fiul fostului mare jucator Alexandru Palosanu va primi o distinctie cu ocazia desfășurării celei de-a V-a ediții a memorialului care îi poartă numele.

Memorialului “Alexandru Paloșanu” va avea loc duminică, 25 august, începând cu ora 10, în parcul sportiv Iuliu Hațieganu și programează jocuri de copii categoriile U12, U14 și U16, rugby feminin și un meci de old boys.

Alexandru Paloşanu a evoluat pentru formaţiile Petrolul, Dinamo, CCA şi Progresul. Si-a finalizat cu succes studiile la Facultatea de Litere din Bucuresti, iar in 1962 s-a transferat la Ştiinţa Cluj, ca jucător-antrenor, unde a activat timp de 28 de ani. A strâns patru selecţii în prima reprezentativă de rugby a României şi a fost declarat Cetăţean de Onoare al Municipiului Cluj-Napoca şi antrenor emerit.

u cluj - dinamo rugby play out cluj arena

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top