Wizz Air va incepe operarea a trei noi rute de la Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, va începe în această săptămână trei noi rute atractive din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm. Pasagerii care îşi planifică în această perioadă vacanţa de vară spre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete de la doar 104 RON* pe wizzair.com.

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air rămâne dedicată pasagerilor din Cluj-Napoca şi de peste zece ani continuă să îşi extindă reţeaua sa de rute cu preţuri scăzute din acest oraş. Cu şase aronave moderne Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionişti în domeniul aviaţiei, linia aeriană oferă acum 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca, cu preţuri pornind de la 39 RON*.

Căutând să aducă și mai multe oportunităţi de călătorie foarte accesibile şi să furnizeze cele mai mici preţuri posibile pentru pasagerii săi, WIZZ a lansat anul acesta din Cluj-Napoca, patru noi rute, inclusiv cea care face legătura cu Bratislava, la începutul lunii martie. Wizz Air oferă peste 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca în anul 2017, ceea ce reprezintă o creştere cu 26% de la an la an.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri s-au bucurat de preţurile scăzute practicate de WIZZ, de sistemul de rezervare uşor, de servicii excelente la bord, din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă** în industriile de aviaţie și turism. Încă din 2007, de la primul zbor de pe aeroportul din Cluj–Napoca, compania aeriană a câştigat loialitatea şi încrederea călătorilor și peste 7 milioane de pasageri au ales să călătorească pe rutele WIZZ cu preţuri scăzute de pe aeroportul local.

În plus, angajamentul faţă de Transilvania este demonstrat şi prin promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos prin implicarea companiei în cel mai mare maraton internaţional din regiune, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Cea de-a şaptea ediţie a competiţiei se va desfăşura pe 9 aprilie şi este pentru prima oară când evenimentul va avea culorile Wizz Air. Peste 5.500 de participanţi din 19 ţări sunt aşteptaţi să participe.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

Destinaţia Zilele Începe din Preţuri de la*
Bratislava luni, vineri 10 martie 2017 RON 69
Malta miercuri, duminică 26 martie 2017 RON 104
Stockholm luni, vineri, 27 martie 2017 RON 109
Larnaca marți, joi, sâmbătă 28 martie 2017 RON 109

“Ca şi compania aeriană locală a oraşului, Wizz Air caută mereu să îşi extindă reţeaua şi să furnizeze oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile alături de servicii excelente la bord pentru şi mai mulţi pasageri. Săptămâna aceasta, lansăm trei rute noi mult aşteptate spre Malta, Larnaca şi Stockolm de pe aeroportul din oraş, ce vor fi destinaţii perfecte de vacanţă pentru pasagerii noştri. Echipajul nostru dedicat aşteaptă să îi întâmpine la bordul aeronavelor pe pasagerii frecvenţi, dar şi pe cei aflaţi la primul zbor WIZZ, pe toate cele 35 de destinaţii disponibile din Cluj-Napoca!“, a sustinut Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top