Wonderful Time – localul din inima Clujului unde până și timpul stă în loc :)

Găsirea unui local decent și cu adevărat plăcut unde să stai la o șuetă după muncă sau să iei masa a devenit o adevărată provocare în Cluj-Napoca, mai ales datorită faptului că în ultimii doi ani “oferta” de bistro-uri și restaurante a a crescut. Tot mai multe localuri elegante și amenajate cu bun gust au răsărit în ultimul timp, lucru care ne face tot mai dificilă realizarea unui top 10 bazat pe preferințele personale.

wonderful time

eClujeanul.ro vă recomandă astăzi un gastropub deschis de curând, la finele anului trecut – Wonderful Time – fostul Vertigo Cafe din Piața Unirii nr. 9 – unde vă puteți bucura de o varietate de preparate gătite cu pasiune și cele mai bune ingrediente de pe piață, o cafea aburindă, un ceai relaxant în aceste zile friguroase sau un desert gustos care să vă astâmpere pofta după “ceva dulce”.

Când alegem un local, o facem după două criterii: calitatea produselor și serviciilor oferite, respectiv design-ul sau felul cum este amenajat. Dacă aceste două criterii se îmbină armonios în mintea noastră, localul respectiv ne merge direct la suflet.

Așadar, dacă sunteți în pană de idei în ceea ce privește alegerea unui local, încercați și varianta “Wonderful Time” și poate, cine știe, vă veți simți ca “acasă”.

Noi, după ce l-am vizitat, vă putem spune cu mâna pe inimă că avem un nou loc preferat în Cluj.

2 thoughts on “Wonderful Time – localul din inima Clujului unde până și timpul stă în loc :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top