World Class Fitness Challenge la Polus Center

Clujenii sunt invitați în acest weekend la cea mai tare competiție sportivă urbană – World Class Fitness Challenge – la Polus Center. Participanții își vor testa limitele la diferite probe de fitness și vor putea câștiga numeroase premii.

WORLDCLASS HIGHLIGHTSSâmbătă, 27 iunie 2015, clubul de fitness World Class din Polus Center îi provoacă pe clujenii pasionați de sport la o competiția sportivă – World Class Fitness Challenge. Fie că sunt sau nu membrii ai clubului de fitness toți cei interesați sunt așteptați în zona de food court din incinta centrului comercial să participe la clasele de grup sau să se înscrie în competiție.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Orar clase de grup

10:30 – 11:15 GPT Bulgarian Bag – antrenori: Vasi Demeter și Alex Tufă
11:30 – 12:15 GPT Kettlebell – antrenori: Paul Herinean și Marius Berbecuț

Competiție Fitness Challenge

După ce vor face încălzirea cu Ciprian Rotar, participanții vor intra într-una dintre echipele din competiție. Aici vor avea de trecut probe de ridicări de cauciucuri, sărituri pe plyo box, valuri cu sfori, genuflexiuni cu bara pe spate, swing-uri cu kettlebell sau spin-uri cu bulgarian bag. Startul competiției va avea loc la ora 12.30.

Mai multe detalii despre probe, înscrieri și desfășurarea evenimentului se pot obține de la recepția clubului de fitness din incinta Polus Ceneter Cluj și de pe www.worldclass.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top