Zilele Comunei Apahida – “Cantec pentru prieteni”. Vezi programul

Zilele Comunei Apahida va avea loc in acest weekend, 16-17 august, incepand cu ora 16:00, in fata salii de sport din Apahida.

“CÂNTEC PENTRU PRIETENI” este motto-ul primei zile de concerte, zi dedicată muzicii uşoare şi rockului. COMPACT este capul de afis al Zilelor Comunei Apahida, trupa ale cărei melodii au încântat generaţii la rând. Tot pe 16 august vor mai urca pe scena de la Apahida Mr. Alma, Ligia si F.Charm

O altă artistă îndrăgită va fi prezentă şi ea la Apahida. A facut furori cu piesa “Trumpet Lights” si toata lumea ii canta refrenul “Que esta pasando?” sau “Déjà vu”. Ami nu este doar o cantareata de exceptie, ci si un muzician in adevaratul sens al cuvantului. Artista are in spate o cariera muzicala impresionanta. “Ami” (n.r. Andreea Moldovan Ioana) a castigat numeroase premii, atat ca violonista, cat si ca solista vocala.

Duminica, 17 august, va fi ziua rezerva muzicii populare, ce va fi deschisa de indragitul artist Aurel Tamas. Concertul acestuia va începe la ora 15, iar pe scena de la sala de sport din Apahida vor mai urca: Iulia Bucur, Florin Bota, Maria Bărăian, Maria Golban Şomlea, Adrian Buza, Irina Şomeşan, Maria Marcu, Mihaela Grindean, Sorina Lapuste, Amalia Crisan, Antonia Jimborean, Ioana Breda Morar, Adriana Morocos si Marian Dascal.

Dansul popular va fi reprezantat de Ansamblul de Dansuri Somesul Apahida, Datini Dezmir si Ansamblul din Frata.

afis-zilele-comunei-apahida

Leave a Reply

Top