Zilele Culturale Maghiare ar putea deveni eveniment internațional

În perioada 19-25 august s-a desfăşurat la Cluj-Napoca cea de-a 4-a ediţie a Zilelor Culturale Maghiare, care a oferit clujenilor, dar şi celor sosiţi de pe alte meleaguri un program cultural variat, activităţi şi concerte pentru toate vârstele.

zilele culturale maghiare

Pentru a răspunde la aşteptările şi cerințele publicului, suntem deschiși și către publicul mai larg, nu numai către vorbitorii limbii maghiare, de altfel, website-ul evenimentului poate fi accesat în limba română și engleză. Cerințele privind acest lucru au apărut deja anul trecut, iar nevoia deschiderii în acest sens a fost accentuată de numeroasele mesaje telefonice și prin comunicarea online.

Youth@Cluj-Napoca 2015 – Programul Capitală Europeană a Tineretului – a fost partener al evenimentului şi consideră că este esenţial ca evenimentul să devină unul internațional, lucru ce ar putea avea un rol important în promovarea Clujului printre cetățenii europeni.

Youth@Cluj-Napoca s-a angajat să traducă website-ul evenimentului în limba engleză, astfel dezvoltând Zilele Culturale Maghiare din Cluj, iar prin acest prim pas, Youth@Cluj-Napoca se alătură proiectului din 2015, când Zilele Culturale Maghiare pot deveni cel mai important program estival.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top