Zilele Recoltei, in acest weekend, pe platoul Salii Sporturilor!

Cea de-a 5-a editie a Zilelor Recoltei va avea loc in acest weekend, 15-17 septembrie 2017, pe platoul Salii Sporturilor din Cluj-Napoca, care le va oferi clujenilor pe langa produsele traditionale si mestesugaresti si recitaluri de folclor ale celor mai indragiti interpreti.

Zilele Recoltei este o sărbătoare dedicată celor care trudesc zi de vară până-n seară pentru ca noi să avem pe masă fructe, legume și alimente sănătoase, micilor fermieri clujeni și produselor pe care ei le vor oferi gospodinelor.

Vor avea loc spectacole de magie si ateliere pentru copii, iar traditionalul parc de distractie nu va lipsi.

“Timp de trei zile vom onora munca micilor fermieri clujeni și vom oferi gospodinelor prilejul să-și umple cămările cu conservele necesare peste iarnă. Și-au anunțat prezența peste 200 de expozanți, întreprinzători clujeni, tineri viticultori, apicultori, pomicultori ori producători de dulcețuri, sucuri naturale, ceaiuri și dulciuri de casă, care vor oferi vizitatorilor produse care le sunt arhicunoscute, de la ceapa de Mihai Viteazu și cartofii de Râșca până la legumele din Jucu și din Câmpia Transilvană. Suntem încântați că prin această sărbătoare a recoltei putem veni și noi în sprijinul acestor întreprinzători, ei fiind unul din cele mai puternice motoare ale economiei locale și demni ambasadori ai județului nostru oriunde au fost prezenți și și-au expus produsele”, a declarat Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Evenimentul este organizat de Asociația Produs de Cluj, in colaborare cu Primăria Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Loading...
Top