Ziua Derby-ului: Suporterii CFR-ului și ai Universității se strâng în centrul orașului!

Meciul din această seară dintre CFR 1907 și Universitatea Cluj, ora 21:30, prezintă un grad de risc ridicat. Cele două galerii se vor aduna în centrul orașului, de unde vor pleca spre stadionul din Gruia.

derby de cluj CFR - U

Suporterii Universității Cluj se adună astăzi, de la ora 18:00, pe bulevardul Eroilor, de unde vor pleca într-un marș organizat spre stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

De cealaltă parte, peluză vișinie anunță că locul de întâlnire al fanilor CFR-ului va fi Piața Mihai Viteazul, de la ora 19:30.

Gruparea de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj anunță că peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre CFR 1907 și Universitatea Cluj din cadrul semifinalelor Cupei României.

“Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a Stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor”, anunță reprezentanții Jandarmeriei.

6 suporteri ai CFR-ului şi 17 suporteri ai Universității Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului CFR 1907 Cluj, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu firma de pază PP PROTECT.

În ziua meciului, începând cu ora 18.30 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului; în zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii;

Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 19.30;

Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top