ZUT: “ElectroTech” – Dă o şansă carierei tale! (5-9 noiembrie 2012)

Studenţii de la UTC-N au ocazia să ia contact cu piaţa muncii încă din timpul studenţiei, în cadrul primului eveniment al Zilelor Universităţii Tehnice (ZUT) ce va fi desfăşurat în perioada 5-9 noiembrie 2012 – “ElectroTech – dă o şansă carierei tale!”, proiect ajuns la cea de-a paisprezecea ediție, realizat de Organizația Studenților din Universitatea Tehnică (OSUT), în colaborare cu firmele Thompson, Emerson și ISDC (partenerii oficiali).

Proiectul va începe luni, 5 noiembrie, proiectul se adresează studeților facultăților cu profil electro din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Inginerie Electrică).

Studenţii au ocazia să intre în contact cu firme din domeniul electro (pe lângă firmele partenere, vor fi prezente și Energobit, Softvision, Mozilla, National Instruments, Ifm, Yonder, Hanna și Temco), companii care vor susţine prezentări, vor realiza workshop-uri și vor oferi intership-uri studenților interesaţi care vor paticipa la acest eveniment, la sediile facultăților mai sus menționate (str. G. Barițiu, nr.26-28, Cluj-Napoca).

Orarul final al prezentărilor, precum și pentru a fi la curent cu ultimele informații, vă rugăm să accesaţi periodic pagina oficială dedicată acestui eveniment: infotech.osut.org/electrotech/.

 

Leave a Reply

Loading...
Top