Clujenii ies în stradă azi și mâine pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi! „Un simbol justițiar care reprezintă poporul”

Un miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi va fi organizat în această seară, de la ora 19.00, dar și vineri, 15 februarie, de la ora 18:00, în cetrul Clujului, pe B-dul Eroilor, lângă Monumentul Memorandiștilor, locație cunoscută ca și „La Clopot”.

„Clujul, alături de Franța, Germania, Olanda, Austria, Europa, o susține pe Laura Codruta Kovesi…

Laura Codruța Kovesi este un simbol justițiar care reprezintă poporul. Haideți să o susținem în stradă!

Ne-am săturat de infractorii ce au preluat parlamentul, guvernul si toate institutiile statului!

Cu doar o săptămâmă înainte de audierile în parlamentul european, Kovesi a fost pusă sub acuzare de sectia condusă de Adina Florea.

Tudorel & Dragnea is disperati si incearca orice manevra posibila.

Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie primită în această seară vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european”, anunta organizatorii actiunii.

„Citația vine înainte de a merge la Parlamentul European la audieri, dar probabil este tot o coincidență. Mi-am cumpărat bilet de avion pentru vineri ca să pot să merg la Bruxelles și să particip la audiere. Am fost astăzi la Înalta Curte și am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă loc luni.

La nici câteva ore după ce am depus această cerere, am primit această citație. Este evident că prin această metodă se încearcă oprirea mea în această procedură, se încearcă să nu ocup această funcție, pentru că totuși am șanse, sunt candidatul care s-a situat pe primul loc„, a declarat Kovesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.