Condamnat la închisoare, manelistul Dani Mocanu a trecut la amenințări divine: „Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situaţia”

Condamnat la şase luni de închisoare cu executare şi la plata unei amenzi de 15.000 de lei, manelistul Dani Mocanu a ameninţat sâmbătă, că va „vorbi cu Dumnezeu să rezolve situaţi” şi să îi pedepsească „pe toţi cei care îmi vor răul”.

„6 luni de închisoare pentru o melodie … dar de ce eu din atâţia artişti ??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situaţia şi să se răzbune pe toţi cei care îmi vor răul ţineţi-vă bine … cu Dumnezeu nu e de joacă”, a scris Mocanu sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, deşi în spaţiul public s-a propagat informaţia că manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care acesta a fost acuzat de incitare la ură şi discriminare împotriva femeilor, prin difuzarea melodiei “Curwa”, realitatea ar fi diferită, relatează Ziare.com.

Concret, potrivit portalului instanţelor de judecată, în dosarul “Curwa”, manelistul a primit, de fapt, o pedeapsă de 250 de zile de amendă penală, cuantumul unei zile de amendă fiind de 60 de lei. Prin urmare, Mocanu va avea de achitat în total suma de 15.000 de lei. Iar cele şase luni de închisoare se referă la o altă cauză. La acea vreme, Curtea de Apel Piteşti a amânat aplicarea pedepsei şi i-a acordat manelistului un termen de supraveghere, perioadă în care nu avea voie să mai facă vreo infracţiune.

Totuşi, pentru că în perioada termenului de supraveghere manelistul a săvârşit o nouă faptă penală pentru care a şi fost condamnat [dosarul “Curwa”], cele două pedepse primite în dosare diferite s-au contopit, iar instanţa a revocat amânarea executării pedepsei cu închisoarea. Astfel, Mocanu va trebui să petreacă şase luni în spatele gratiilor şi să plătească o amendă de 15.000 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.