Day 15 Aprilie: Piesă de teatru în hala „Remarul 16 Februarie”, pusă în scenă de REACTOR

Federația SHARE are plăcerea de a vă invita la un nou eveniment dedicat comunității, parte din seria Day 15.

piesa provizoriu remarul 16 februarie

Aprilie, pentru acest proiect al Capitalei Europene a Tineretului 2015 este luna dansului, a teatrului și a muzicii. Dorim să aducem clujenii, indiferent de vârstă, împreună, pentru a experimenta emoții și trăiri prin intermediul mai multor acte artistice realizate de tineri. Toate acestea într-un cadru neobișnuit, din afara rutinei noastre, în spații care nu sunt mereu valorificate la adevăratul lor potențial.

În „Ziua 15” se va juca teatru în hala „Remarul 16 februarie”. „Remarul” face parte din patrimoniul industrial național, iar piesa de teatru se numește ‘PROVIZORIU’. Ea tratează tema invizibilității sociale și se adresează tuturor celor care trec pe lângă noi în fiecare zi și despre care alegem să nu știm nimic. O idee care va fi încadrată mâine de această clădire, un loc inedit pentru o manifestare artistică, o fostă hală de fabrică, acum un spațiu ‘invizibil’.

Vă așteptăm așadar miercuri, 15 aprilie 2015, de la ora 20:00, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 2-4 pentru a viziona alături de tinerii din echipa Cluj 2015 o piesă de teatru curajoasă, pusă în scenă de cei de la „Reactor de creație și experiment”, în cadrul proiectului Day 15.

Acesta este cel de-al doilea eveniment din ediția lunii aprilie a seriei Day 15, primul a fost denumit „Dance: music made visible” și a avut loc joi, 9 aprilie 2015. Ideea a pornit de la coregraful George Balanchine, care a utilizat această expresie pentru a descrie arta dansului.

Pentru câteva ore, aproximativ 200 de clujeni de toate vârstele s-au bucurat de demonstrații de dans urmate de cursuri de salsa și tango în aer liber, în Parcul Central Cluj-Napoca.

Le mulțumim reprezentanților sălilor de dans clujene, care au fost sufletul evenimentului: Fiesta Cubana Cluj, Salsa Caliente, Bailarte, Salsa Brillante, Sonrisa Dance Center, Compania de Tango Cluj, T-dance Transilvania Dance Center.

Mulțumim mult și Consiliului Județean al Elevilor Cluj care au organizat în „Săptămâna Altfel” Zilele Elevului Clujean și au promovat „Dance: music made visible” în cadrul acestui festival.

dans day 15 aprilie casino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.