Începe numărătoarea inversă până la Black Friday: CEL.ro anunță că va avea prețuri tăiate la peste 100.000 de produse

Foarte curând va incepe cel mai aglomerat moment al anului pentru retaileri, iar CEL.ro anunţă că oferă clienţilor destinaţia ideală pentru discounturile din acest an de Black Friday – cel mai mare şi cel mai ofertant eveniment de reduceri de peste an.

De Black Friday 2016 CEL.ro a pregătit deja o ofertă de peste 100.000 de produse – mai multe ca oricând, pentru a oferi clienţilor experienţa cumpărăturilor multe la preţuri mici.

Pentru o mai bună gestiune a evenimentului şi pentru a creşte numărul clienţilor satisfăcuţi care îşi achiziţionează produsele dorite la preţuri foarte bune, retailerul online are o veste surpriză: va debloca zeci de oferte începând cu vineri, 11 noiembrie.

Retailerul online declară că anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numărul clienţilor care vor prinde reducerile se aşteaptă să crească. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numără: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil, etc.

Clienţii vor avea parte de un Black Friday (11 noiembrie 2016) cu sute de reduceri la:

  • telefoane → reduceri de până la 1,000 de lei
  • laptopuri → reduceri de până 40%
  • TV → reduceri de până la 3,700 lei
  • electrocasnice → reduceri de până la 60%
  • îngrijire personală → reduceri de până la 60%
  • videoproiectoare → reduceri de până la 50%
  • parfumuri & ceasuri → reduceri de până la 62%
  • imprimante → reduceri de până la 30%
  • componente & periferice → reduceri de până la 50%
  • casă şi decoraţiuni → reduceri de până la 50%

CEL.ro a menţionat că a început organizarea şi a pus la punct toate detaliile legate de Black Friday 2016 mult mai devreme anul acesta pregătindu-se logistic mai bine, luând măsuri şi găsind soluţii pentru a fluidiza gestionarea, manevrarea şi livrarea în timp a tuturor comenzilor venite.

Toate acestea au ca scop evitarea întârzierii livrării comenzilor.

Se estimează că livrarea se va face în minimum 4-5 zile.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi ofertele CEL.ro de Black Friday accesaţi www.cel.ro.

Cu o gamă largă de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comerţului online românesc şi dispune de servicii integrate şi adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a înregistrat în anul 2015 vânzări de 40 milioane EUR şi are peste 1.000.000 de comenzi procesate până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.