Mihai Curteanu: „Eșec magistral al președintelui Iohannis și al coaliției de guvernare”

Antreprenorul Mihai Curteanu a publicat o opinie pe pagina sa personală de Facebook despre eșecul neintrării României în spațiul Schengen, care se datorează întregii coaliții de guvernare formate din PSD-PNL-UDMR, dar mai ales al președintelui Klaus Iohannis.

„Eșec magistral al vremelnicului ocupant al fotoliul prezidențial Klaus Werner Iohanis și nu în ultimul rând al întregii coaliții de guvernare începând cu premierul Ciucă, miniștrii, eurodeputați, parlamentari etc.

În contextul actual nu au fost în stare să facă presiuni de orice natură pentru ca România să adere la Schengen, aderare care i se cuvenea de drept.

Să nu mai discutăm că am fost atât de slab reprezentați încât nu am fost capabili să solicităm spre exemplu, vot separat de Bulgaria deoarece par example Olanda finalmete era de acord cu România dar nu era de acord cu Bulgaria astfel că, la finalul zilei Austria şi Olanda au votat împotriva aderării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen.

Ce e de făcut?

Nimic decât lamentări publice fără nici un fel de rezultat, eșecul rămânând unul de proporții colosale.

Ps: Între timp OMV realizează profituri uriașe, Schweighofer Holzindustrie canibalizează nestingheriți pădurile patriei și exemplele pot continua.

Să vă fie rușine, din cauza voastră și a modului vostru de abordare suntem catalogați drept cetățeni de mana a doua.

Și să îmi fie cu iertare dacă nu pot să accept forma vostră de conducere în care onestitatea îmi este definită de hoţi, moralitatea de oameni imorali, iar patriotismul de trădători”, a declarat Curteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.