15.000 de abonamente vândute la Untold Festival și alte 10.000 scoase spre vânzare

Organizatorii Untold Festival anunță că au vândut până marți, 20 ianuarie 2015, 15.000 de abonamente la evenimentul ce îi are ca și headlineri pe David Guetta și Avicii.

Dintre acestea, primele 10.000 au fost vândute doar celor înscriși pe site, www.untoldfestival.com. Datorită cererii foarte mari, începând cu 19 ianuarie organizatorii festivalului au lansat abonamente spre vânzare și publicului larg, în regim Early-Bird, la prețul de 189 lei + taxe, pe site-ul și în rețeaua Eventim. Astfel s-au mai vândut încă 5.000 de abonamente.

Noul abonament de tip Early Pre-Sale va fi disponibil începând de astăzi, 21 ianuarie și până la data de 15 februarie a.c., în limita a 10.000 de abonamente. Acesta va avea prețul de 249 de lei + taxe, în rețeaua Eventim. Noile abonamente vor putea fi achizitionate și din punctele proprii de vânzare, din Cluj-Napoca și din țară. Detalii despre aceste locații de vânzare vor fi anunțate pe pagina de facebook, Untold Festival.

De asemenea, organizatorii promit ca vor anunța pe data de 29 ianuarie noi artisti invitați la eveniment, urmând ca pe parcurs să fie dezvăluite și detalii despre scene, modalități de cazare și alte informații de interes pentru fanii Untold.

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august 2015, la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. În cadrul festivalului din această vară vor fi animate mai multe zone ale orașului, cu peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți, în cele 4 zile de festival.

untold festival 21 ian 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.