19 noiembrie – Ziua Internațională a Bărbatului. Care sunt cei mai de succes bărbați din România în 2023?

Pe data de 19 noiembrie, incepand cu anul 1999, se sarbatoreste Ziua Internationala a Barbatului. Din anul 2016, Parlamentul Romaniei a votat sarbatorirea Zilei Barbatului si in Romania, ca sarbatoare oficiala a statului roman. Obiectivele acestei zile includ concentrarea asupra sanatatii barbatilor si baietilor, imbunatatirea relatiilor dintre sexe, promovarea egalitatii intre sexe si prezentarea de modele masculine de urmat. 

Pe site-ul www.barbatidesucces.ro romanii au votat care sunt cei mai de succes barbati din anul 2023. In total au votat 4.179 de persoane iar in top 10 regasim sportivi, artisti si oameni de afaceri. 

Succesul nu se numara, se simte

Daca ar fi sa faci un top al barbatilor de succes din Romania, te-ai folosi de statistici, de algoritmi, de cifre, de inteligenta artificiala? Sau l-ai face dupa cum simti, dupa cum iti spune intuitia si felul in care sunt perceputi in mentalul colectiv acei barbati pe care i-ai propune? Un barbat de succes este unul care se compara constant cu ceilalti, cu concurenta? Sau este unul caruia nici macar nu-i pasa de ce fac si cum se plaseaza ceilalti, iar singura masura pe care o are este propria-i persoana?

An de an, avem aceasta curiozitate, de a afla de la voi care sunt cei mai de succes barbati din Romania. Suntem siguri ca atunci cand ne-ati dat raspunsurile nu ati stat sa cautati pe internet tot felul de cifre si statistici, si nu v-ati pus raspunsurile la indoiala. Totodata am observat ca raspunsurile voastre difera de la an la an, motiv pentru care repetam acest top la un interval destul de mare incat sa permita o resetare, un refresh, o regandire si o reasezare, in functie de ce s-a mai schimbat in lume si in voi, in noi toti. Nimic nu ramane batut in cuie, nici macar succesul… sau poate cu atat mai mult succesul.

Succesul e o chestie volatila. Cei care il au stiu asta foarte bine, prea bine. Azi il ai, maine poate capata o cu totul alta valenta, pentru ca succesul nu sta in dovezi incontestabile. Succesul se simte. Se simte de catre cei care-l ofera, se simte de catre cei care il primesc si se simte de catre cei care si-l doresc. Poti sa ai toti banii din lume, dar lumea sa nu te perceapa drept o persoana care a cunoscut succesul. Poti face performanta, indiferent de domeniu, dar in mintile oamenilor sa nu existi, atunci cand vine vorba de o scara ierarhica a succesului. 

Succesul se simte, il simti si, cel mai important, il faci sa fie simtit de cei din jurul tau. Altfel, atunci cand succesul nu e impartasit, nu e oferit si nu e „simtit”, el se risipeste si poate capata chiar conotatii negative.

Cine este in topul barbatilor de succes din anul 2023?

In top 10 Barbati de succes 2023 avem doi oameni de afaceri si doi sportivi, restul fiind cantareti sau actori. in top 10 se regasesc Tudor Chirila, Victor Rebengiuc, Gheorghe Zamfir sau David Popovici.

TOPUL BĂRBAȚILOR DE SUCCES DIN ROMÂNIA

  1. Ion Țiriac
  2. Gheorghe Hagi
  3. David Popovici
  4. Gheorghe Zamfir
  5. Smiley
  6. Daniel Dineș
  7. Victor Rebengiuc
  8. Tudor Chirilă
  9. Horia Brenciu
  10. Ștefan Bănică jr.

Cum a fost realizat topul?

Topul final a rezultat in urma voturilor online, pe site-ul www.barbatidesucces.ro

Perioada de vot a fost 15 septembrie – 15 octombrie 2023 si, in total, au votat 4.179 de persoane.

Fiecare persoana care a votat a avut posibilitatea sa enumere 3 barbati de succes din Romania. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte, iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul a rezultat prin adunarea numarului de puncte pentru fiecare nume nominalizat.

Rezultatele votului au fost certificate de firma de studii de piata www.Brandberry.ro

Barbati de Succes este o campanie Zile si Nopti sustinuta de NIVEA MEN.

Premii pentru cei care au votat

Pe data de 19 noiembrie, de Ziua Internationala a Barbatului va avea loc si tragerea la sorti a castigatorilor campaniei Barbati de Succes. Participa la tragerea la sorti toti cei care au votat pe site-ul www.barbatidesucces.ro

Premiile campaniei sunt: 

1 x EXCURSIE intr-o destinatie EXOTICA, pentru 2 persoane, in  valoare de maximum 17.000 lei impozabili (15.370 lei – valoarea neta a premiului)*

50 X KIT produse NIVEA MEN (fiecare kit are o valoare de 108,17 lei, TVA inclus).

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.zilesinopti.ro, www.barbatidesucces.ro si pagina de social media www.facebook.com/zilesinopti

Barbati de Succes este o campanie sustinuta de ROCK FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.