200 de poliţişti vor asigura ordinea publica sâmbătă în centrul Clujului

politia romanaPeste 200 de poliţişti clujeni asigură măsuri de ordine publică cu ocazia manifestărilor desfăşurate în Cluj-Napoca sâmbătă, când au anunţat manifestaţii atât maghiarii, care celebrează Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cât şi Noua Dreaptă, care îl comemorează pe Avram Iancu. Mai mult, tot sâmbătă are loc şi meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti.

„Având în vedere numărul mare de persoane care vor participa la aceaste manifestări, în această perioadă, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca şi Poliţiei Locale Cluj-Napoca vor asigura măsuri de menţinere şi asigurare a ordinii publice”, anunţă IPJ Cluj.

În acest sens, se va institui un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică care să prevină şi combată în timp real activităţile ilicite, contravenţionale sau penale, care ar putea fi comise în zonele de desfăşurare a manifestărilor, precum şi în obiectivele şi locurile cu risc infracţional ridicat, dar şi aplanarea în stadiu incipient al oricăror manifestări antisociale.

Agenţii de circulaţie vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona centrală, în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie ce converg spre stadion.

Poliţia Rutieră roagă şoferii să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră şi recomandă conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.