4 scurtmetraje studențești vor fi proiectate în Seara de film „CineMedia” la Cinema Mărăști

afis event scurtmetraj A4-w800-h600Cinema Mărăști va găzdui vineri, 5 februarie, de la ora 19:00, Seara de film CineMedia, în cadrul unui eveniment al Platformei Culturale TiMAF.

Departamentul de Cinematografie, Fotografie și Media al Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul UBB Cluj-Napoca pregătește o proiecție de scurtmetraje studențești. Vor fi prezenți la proiecție și vor răspunde întrebărilor publicului pe marginea producției, atât Lect. Dr. Ligia Smarandache, cât și studenții care au realizat scurtmetrajele.

Seara de film CineMedia aduce pe ecran 4 scurtmetraje produse de studenții din cadrul departamentului de Cinematografie, Fotografie și Media.

Filmele prezentate în cadrul proiecției vor fi:

„Terorism”, scurtmetraj de 30 de minute, realizat după un text extras din scenariul de teatru, scris de frații Oleg și Vladimir Prezniakov. Personajele sunt interpretate de studenții din anul trei ai Departamentului de Teatru, clasă condusă de lect dr. Filip Odangiu și Sinko Ferenc.

„Terorism, Making-of” , film de 7 minute, produs de Departamentul Cinematografie și Media în cadrul cursului Teleplay susținut de lect.dr. Smarandache Ligia.

„Oraş nevazut” este un film poetic de 7 minute și este semnat de Mirela Tîrlea.

„The Hint”, este un film narativ care se întinde pe durata a 7 minute.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.