5 ani de Iulius Mall. Reduceri, prezentări de modă, concerte ai unor artişti îndrăgiţi şi multe alte surprize pe 10 noiembrie!

Iulius Mall a pregătit o seară specială pentru clujeni la aniversarea a 5 ani de existenţă pe piaţa locală, în compania unor artişti îndrăgiţi şi multe surprize. Nu vor lipsi reducerile în toate magazinele, prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vivante şi 10.000 de surprize dulci vor condimenta cea de-a V-a ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”.

Pe 10 noiembrie 2012, Iulius Mall Cluj împlineşte 5 ani şi sărbătoreşte împreună cu oaspeţii săi prin shopping la preţuri reduse şi programe de divertisment spectaculoase. Petrecerea reducerilor începe la ora 20.00, în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Mandinga va urca pe scenă la ora 21.00, urmată de Loredana, al cărei recital începe la ora 22.30, iar o oră mai târziu Connect-R va încinge atmosfera. Moderatorul spectacolului va fi îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă.

Împătimiţii de shopping vor putea să-şi îmbogăţească garderoba cu promoţii captivante de până la 70%, cu branduri precum Adam’s by Secuiana, GNT, Motor, Mustang, Goldenpoint şi IQ. În timp ce magazine precum Damat Tween, Dockyard Island, Escudo, Guara, Guess, Jolidon, Bigotti, Condor, Mizar, Mathilde, Motivi, Nichi, Soleil du Sucre, Tommy Hilfiger, Kenvelo, Seroussi şi Steilmann au tăiat din preţuri cu 20 până la 50 de procente. Oferte speciale au şi H&M (clienţii care cumpără de 150 de lei primesc un fashion card în valoare de 50 de lei), Kenvelo (cumpărăturile de 300 de lei sunt plătite la jumătate) şi Terranova (la două produse cumpărate, al treilea este gratis).

Nici magazinele de încălţăminte nu scapă de reduceri, promoţiile ajungând pâna la 30% la magazine precum Il Passo şi Zuca şi 20% la Bata, Leonardo şi Office Shoes. Cosmeticele de la Marionnaud vor avea reduceri care ajung până la 35%, iar magazinele Sephora, Ruby Rose şi Professional Shop vor avea discount-uri de până la 20%. Clujenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Swarovski şi de până la 30% la Accessorize şi Gemstones Bijou. Articolele sportive se găsesc la oferte atractive în magazine precum Converse, Nike, Calcio Sport şi U-Man, preţurile fiind reduse cu până la 20%. Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 60% fiind disponibile la Noriel, iar la magazinele Coccodrillo, Dinoland, Divertis Shop şi Kiddy Store preţurile sunt reduse cu 20% – 30%.

Clujenii care vor lua parte la evenimentul „Veniţi la miezul nopţii!” vor avea ocazia să participe la numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei asigură participarea la marea tombolă, programată la ora 1.00. Pentru 5 clienţi Iulius Mall pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadgeturi, norocoşii vor avea şansa să câştige câte un Samsung Galaxy S III. În plus, Iulius Mall a pregătit şi un concurs special pentru fanii săi de pe Facebook. Toţi prietenii care votează prăjitura lor preferată de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, în perioada 2 – 10 noiembrie, au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, noul iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.