5 ani de tocmai.ro – 15 milioane de anunțuri și topul celor mai căutate produse (P)

varu tocmairoCel mai mare site de anunțuri gratuite din România, tocmai.ro, aniversează 5 ani de când este alături de vânzătorii și cumpărătorii din toată țara. Site-ul care a dat naștere celebrului personaj „Văru” a crescut mult de la un an la altul, găzduind milioane de anunțuri din toate categoriile și oferind în premieră pe piața de anunțuri din România serviciul de livrare gratuită.

De 5 ani, utilizatorii site-ului tocmai.ro cumpără și vând, simplu și rapid, ceea ce își doresc. Astfel, au contribuit la succesul tocmai.ro și au publicat în tot acest timp un număr de peste 15 milioane de anunțuri. 3 milioane dintre acestea au fost înregistrate doar în prima parte a anului 2014, adică peste 400.000 de anunțuri adăugate lunar. În acest an, tocmai.ro este site-ul numărul 1 de anunțuri din România, cu aproape 4.000.000 de vizitatori unici în fiecare lună, practic toți românii care caută afaceri bune pe internet.

În plus, numărul anunțurilor postate pe site-ul tocmai.ro și marcate cu simbolul „Livrare gratuită și verificare colet” a cunoscut o creștere accelerată în ultima perioadă. Peste 100.000 de vânzători au publicat aproape 400.000 de anunțuri pentru produse cu acest serviciu inclus.

„Ce au vândut și au cumpărat românii în acești 5 ani?” – De toate! Valoarea totală a anunțurilor publicate de la lansarea site-ului tocmai.ro și până în prezent este de 460 de miliarde de lei, din care 150 de miliarde de lei este suma tuturor anunțurilor publicate în 2014. Cel mai mare preț pentru un anunț este cel al unei case din București, amplasată în Parcul Carol, cotată la 5.650.000 de euro. Alte obiecte valoroase, din diferite arii de interes, puse la vânzare pe tocmai.ro, au fost: un leagăn din bronz pentru copil care costă 1.000 de euro sau tabloul Miss Murray, de Sir Thomas Lawrence, estimat la 100.000 de euro, pentru iubitorii de artă și bun gust. De asemenea, cel mai de preț ceas pus la vânzare pe site este un Hublot Big Bang, din oțel cu diamante, care poate fi cumpărat la prețul de 9.999 de euro, iar cel mai scump goblen, care redă Cina cea de Taină, este în valoare de 36.000 de euro.

Responsabilitatea asupra veridicității anunțurilor publicate pe tocmai.ro îi revine utilizatorului (vânzătorului). Administratorii site-ului le recomandă tuturor cumpărătorilor ca, înainte de a finaliza o tranzacție, să-și ia toate măsurile de precauție necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumpărate.

Pentru cei care caută prețuri reduse și sunt amatori de chilipiruri, anunțurile de vânzare sunt ofertante. Chiar și cei care doresc ceva gratuit au de unde alege, deoarece există numeroase anunțuri de adopție a cățeilor și pisicilor.

„În acești 5 ani de existență ne-am dezvoltat foarte mult, mai ales datorită utilizatorilor care ne-au fost alături și cărora le mulțumim pe această cale. Am ținut cont de fiecare feedback primit și am încercat să introducem tot timpul noi facilități și noi beneficii pentru cei care aleg să desfășoare tranzacții pe tocmai.ro – fie că doresc să vândă sau să cumpere. Și cel mai recent exemplu este serviciul de livrare gratuită. Am învățat împreună că anunțurile completate corect aduc cele mai rapide rezultate și le-am pus la dispoziție diferite mijloace, prin care să-și poată promova serviciile și produsele. În continuare avem planuri mari, despre care vom discuta la momentul oportun”, declară Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

La aniversarea a 5 ani de tocmai.ro, site-ul a făcut și un top al celor mai căutate anunțuri, în funcție de litera din alfabet. Audi A4, Bmw, Cositoare, Dacia, Electrician, Ford Focus, Golf 4, HTC One, iPhone 5, Jante, Ktm, Logan, Mercedes, Nokia, Opel Astra, Passat, Q7, Remorca, Sofer, Tractor, (tractor) U650, Vw, Wolksvagen Passat, Xbox, Yamaha, Zafira sunt cuvintele cheie după care utilizatorii și-au orientat căutările. Acest top arată că interesul românilor este mai ales îndreptat către anunțurile din categoria „Auto”, urmate de cele din categoria „Electrice și electrocasnice”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.