5 motive ca să participi la conferința Skill Up Turda (P)

NOA Business Academy în parteneriat cu WebBits, organizează pentru oamenii de afaceri din zona Turda și Câmpia-Turzii Conferința „Skill UP Conferences”, vineri, 20 noiembrie 2015. Evenimentul va avea loc la Restaurantul „Sarea-n bucate” și va începe la ora 8:30.

skill up turda conferinta

Scopul Skill Up Conferences este consolidarea unei culturi antreprenoriale și crearea de oportunități de afaceri in zona Turda – Câmpia-Turzii. Cei mai buni antreprenori și speakeri din domeniul antreprenorial vin să împărtășească din cunoștințele, experiența și valorile lor.

Cele 5 motive pe care le aducem în fața dumneavoastră sunt cele 5 teme abordate de speakerii noștri:

  1. Cornel Marian Hoza va vorbi despre „Importanța brandingului în afaceri”
  2. Ciprian Șoleriu a pregătit câteva secrete despre „Cum să ai clienți online pe pilot automat”.
  3. Dan Nicoschi abordează o temă foarte populară: „Atragerea de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta”
  4. Bogdan Babalau-Maghiar este specialistul care va sublinia „Importanța networkingului în afaceri”
  5. Lorand Soares Szasz este persoana care a ajutat mii de firme din România să crească și va prezenta la Turda „21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta”.

Pe lângă tematica abordată, scopul Skill Up Turda este să lege relații între oamenii de afaceri contribuind astfel la crearea de noi oportunități de colaborare și dezvoltare a mediului business local.

Partenerii locali ai NOA Business Academy și Webbits sunt Primăria Municipiului Turda, Grupul T9, SC Turda Salina Durgău SA, Restaurant Sarea-n Bucate, Couching4You, BizzClub, Rotary Club Turda, Rotary Club Câmpia-Turzii, B2B Media, SC Diosan SRL-D, Industrial Trading, ASA Consolis și Fundația Doriana.

Înscrierile la eveniment se fac pe website-ul www.skill-up.ro, până cel târziu miercuri, 18.11.2015. Tot aici găsești informații despre vorbitori, program și parteneri. Grăbește-te să prinzi un loc la cel mai important eveniment business găzduit de Turda în ultimii ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.