50 de bunici din centrele de zi s-au bucurat de un picnic pe Valea Gârbăului

Asociatia „Magic People” a profitat de vremea buna si a organizat un picnic pe cinste pentru 50 de bunici din centrele de zi din Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului.

Teodora Rogobete de la Teo’s Kitchen, Călin de la Grill House Alba Iulia, initiatorii Cristian Gog si Dan Ciulea, impreuna cu partenerii si voluntarii care s-au alaturat evenimentului, au reusit sa le faca o zi mai frumoasa varstnicilor, care s-au simțit foarte bine, au mâncat sănătos, au participat la pregătirea mesei, au cântat, au dansat, au socializat, s-au relaxat și s-au simtit bine.

Asociația „Magic People” isi propune să organizeze evenimente de acest gen mai des, pentru cât mai mulți bunici de la centrele de zi din Cluj.

Aceasta asociatie este o organizație non-profit care dorește ca prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” și „Picnic cu Bunicuții”, să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate.

NdC_Picnic157

Evenimentul „Picnic cu Bunicuti” a fost organizat in colaborare cu Grill House Alba Iulia, Teo’s KitchenSotto restaurantDaisler Print House si Aqua Carpatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.