6 ani de eClujeanul! Susţine presa independentă şi dezvoltarea proiectului cu o donaţie modică!

În luna iulie a acestui an, publicaţia online şi independentă eClujeanul împlineşte 6 ani de activitate. 6 ani de când vă oferă cele mai importante noutăţi şi ştiri din culisele oraşului Cluj-Napoca, slogan pe care l-am „adoptat” încă de la înfiinţare şi intenţionăm să nu renunţăm la el pentru că este cel care ne defineşte cel mai bine.

Sunt 6 ani de când eClujeanul lucrează în slujba puţinilor cititori fideli pe care îi are şi aduce cele mai proaspete şi importante noutăţi de pe străzile municipiului Cluj-Napoca. În luna mai 2018, 32.000 de clujeni şi-au luat informaţiile de pe eClujeanul.ro, lucru care nu poate decât să mă bucure pe mine ca fondator şi să mă ambiţioneze şi mai tare.

Nu abandonăm lupta şi nu renunţăm la muncă, dar avem nevoie de sprijinul cititorilor noştri fideli (sau nu) pentru a reuşi să continuăm dezvoltarea proiectului şi să devenim o voce şi mai puternică în oraş. Dacă vă plac materialele pe care le-am furnizat de-a lungul timpului, ne citiţi frecvent şi credeţi în presa independentă venim cu rugămintea de a ne sprijini şi cu o donaţie modică pentru a investi mai mult în calitatea informaţiilor pe care vi le furnizăm.

Nu ascundem faptul că este dificil de #rezistat în industria mass-mediei la ora actuală, susţinerea mediului de afaceri local în presă este extrem de mică spre deloc, iar marile agenţii de publicitate atât din Cluj-Napoca cât şi cele de la Bucureşti, precum şi numeroşi organizatori de evenimente, au aceeaşi placă atunci când vine vorba de publicitate pentru presă: „nu avem buget pentru media”. Agenţiile şi oamenii de PR preferă să trimită comunicate de presă comerciale pentru clienţii lor cu cifre de afaceri de sute şi milioane de euro, aşteptându-se ca ziarele să le publice GRATIS, în timp ce ei facturează fee-uri generoase de sute sau mii de euro de la aceşti clienţi. Presa moare de foame şi se chinuie să reziste în timp ce agenţiile de publicitate prosperă!

În plus, trebuie să precizez faptul că eClujeanul.ro rămâne una dintre puţinele publicaţii locale care NU are contracte de publicitate cu Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi regiile aferente acestora, spre deosebire de alte ziare locale „abonate” la banul public şi la contracte cu regiile din subordinea primăriei şi a CJ Cluj, acesta fiind şi motivul pentru care a reuşit să îşi păstreze independenţa şi obiectivitatea în tot acest timp. Intenţionăm să rămâne independenţi până la capăt.

În 6 ani de zile, eClujeanul.ro a fost în mijlocul celor mai importante evenimente care au avut loc la Cluj-Napoca, din postura de partener media sau nu, iar dintre cele mai importante pe care le-am acoperit de-a lungul timpului şi de la care am relatat, le trecem în revistă pe cele mai importante dintre ele: UNTOLD, Electric Castle, Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), Jazz in the Park, Comedy Cluj, Zilele Culturale Maghiare, Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy (FISC), Cluj Blues Fest, Zilele Clujului, Festivalul Internaţional de Carte Transilvania (FICT), Campionatele Europene de Gimnastică sau EUROBASKET, plus numeroase competiţii sportive, concerte, evenimente socio-culturale sau politice.

Unde puteţi dona?

Dacă doriţi să sprijiniţi dezvoltarea proiectului media eClujeanul.ro, o puteţi face direct în contul următor:

Cont bancar (IBAN): RO21INGB0000999901287626
Nume: Vasile Manu

Prin Paypal

Pentru cei care doresc să doneze folosind Paypal, o pot face accesând acest link.

Nu este obligatoriu să ne sprijiniţi şi nici nu vă vom limita citirea anumitor articole, o faceţi doar dacă simţiţi că munca noastră de 6 ani merită remunerată şi vă doriţi să contribuiţi la dezvoltarea proiectului. Indiferent dacă vom primi sau nu donaţii, eClujeanul va munci în continuare şi va rămâne în slujba cititorilor pe care îi are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.