60 ani de Ansamblul Folcloric „Mărțișorul”, spectacol aniversar cu intrare libera, la Casa de Cultura a Studentilor

Un spectacol aniversar cu ocazia implinirii a 60 de ani a Ansamblului Folcloric „Mărțișorul” va avea loc sambata, 9 decembrie, de la ora 17:00, la Casa de Cultura a Studentilor, iar intrarea este libera.

„Mărţişorul a luat naştere nu dintr-o decizie oficială sau în urma unui plan de acţiuni, ci firesc, ca orice faptă bună”Laurenţiu Hodorog, fondator al Ansamblului „Mărțișorul” și primul director al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Acest fapt se întâmpla în anul 1957. De atunci, suntem păstrători ai folclorului autentic românesc, iar în acest an, suntem bucuroși să sărbătorim 60 de ani de activitate neîntreruptă, printr-un spectacol aniversar de excepție, la care invităm publicul iubitor de folclor să ni se alăture, intrarea fiind liberă!

Spectacolul generațiilor de artiști care s-au lansat și au evoluat în cadrul renumitului ansamblu folcloric „Mărțișorul” va începe de la ora 17.00, pe scena Sălii de Spectacole „Dumitru Fărcaș” a instituției și va fi susținut de artiști consacrați de muzică populară, culminând cu un spectacol extraordinar al Ansamblului Folcloric Studențesc ”Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Vor urca pe scenă Dumitru Fărcaș, Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Gheorghe Turda, Vlăduța Lupău, artiști din diferite generații care și-au început cariera sau au susținut concerte în cadrul formației de folclor. Prezentatorul acestei seri speciale va fi îndrăgitul interpret de muzică populară Marius Ciprian Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.