A doua victorie pentru baschetbalistele lui U Cluj în Grupa Roșie a Ligii Naționale: 74-70 cu Aradul!

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a obținut sâmbătă, 12 ianuarie, în Sala Sporturilor Horia Demian, al doilea succes din Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet feminin, scor 74-70 (14 – 25 / 16-12  / 19-17 / 25- 16), în cadrul etapei a patra din faza a doua a sezonului.

După o primă repriză controlată de arădence, care s-au aflat la conducere pe tabelă atât în primul sfert, cât și după al doilea, scorul la pauza mare fiind de 30-37.

„Studentele” pregătite de Carmin Popa au ieșit de la vestiare o altă echipă, una mult mai determinată și au reușit să întoarcă soarta partidei în favoarea lor, preluând conducerea pe tabelă. Sfertul al treilea a fost adjudecat de gazde cu 16-12, reducând diferența până la trei puncte (46-49).

Ultimul act a fost unul dominat de alb-negre, adjudecat de acestea cu 25-16, oaspetele au cedat, iar Universitatea a profitat de greșelile adversarelor și și-a adjudecat victoria, al doilea succes din Grupa Roșie după cel cu Brașovul.

De la Universitatea Cluj cele mai bune marcatoare au fost Aleksandra Begenisic și Arlesia Morse, ambele cu câte 25 de puncte, urmate de Roberta Bot și Irina Părău, ambele cu 10 puncte, respectiv Paula Cenean (4 pct).

Cea mai bună marcatoare din tabăra lui ICIM Arad a fost Brankica Hadzovic, cu 20 de puncte, urmată de Miljana Dzombeta (17 pct), Marta Fodor (14 pct), Teodora Neagu (9 pct), Dora Ardelean (4), Milica Deurua (4) și Anamaria Ciotir (2).

Următorul meci oficial pentru „U” Cluj va avea loc în deplasare, pe terenul lui CSM Satu Mare, sâmbătă, 19 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.