A început ediția a 3-a a festivalului UNTOLD – FOTO/VIDEO

Cea de-a treia ediție a festivalului UNTOLD a debutat astăzi, 3 august, iar câteva sute de festivalieri au venit să descopere primii surprizele pregătite de organizatori anul acesta.

Porțile festivalului s-au deschis la ora 12:00, iar voluntarii îmbrăcați în tricouri roșii îi așteptau cuminți cu instructajul făcut pe primii participanți.

Anul acesta, organizatorii au găsit o metodă mai benefică și eficientă de scanare a brățării la intrare folosind un telefon mobil, astfel că intrarea festivalierilor s-a făcut rapid și fără să se formeze cozi. Același procedeu de scanare se va face și la ieșirea participanților de pe teritoriul festivalului.

Mii de tineri veniți din toate colțurile țării și lumii, înarmați cu steaguri, șepcuțe și tricouri branduite cu UNTOLD, au venit să descopere festivalul încă de la deschidere, când se făceau ultimele finisaje pentru ca totul să fie perfect pentru party-urile care vor începe în această seară pe cele 10 scene. De asemenea există și un parc de distracții, o zonă de food court și zeci de zone de relaxare.

UNTOLD Festival are loc în perioada 3-6 august și aduce la Cluj-Napoca peste 200 de artiști, iar organizatorii așteaptă aproximativ 300.000 de participanți în cele patru zile de festival.

Mai multe fotografii puteți găsi AICI.

Programul integral poate fi văzut pe untold.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.