A început ediția de iarnă a Street Food Festival la Cluj-Napoca, pe strada Potaissa

Primul festival de street food din România a revenit la Cluj-Napoca în spiritul sărbătorilor de iarnă cu Street Food Festival Christmas Goodies. Strada Potaissa este deja pregătită să întâmpine toți pofticioșii și nu numai în perioada 12 – 18 Decembrie cu multe delicatese culinare, cadouri pentru cei dragi și concerte live.

Conceptul Street Food Festival a debutat în această vară la Cluj-Napoca și a reușit să bucure peste 100.000 de persoane în călătoria culinară ce a inclus în acest an orașe precum Cluj, Iași și Oradea. Gurmanzii s-au bucurat de rețetele a peste 10 bucătării internaționale și au experimentat un nou concept de eveniment care a adus împreună gusturile în materie culinară și culturală prin intermediul proiecțiilor de filme, a workshop-urilor și a concertelor live. În spiritul sărbătorilor de iarnă organizatorii au decis să ofere tuturor celor care iubesc mâncarea un festival dedicat lor, unde în această săptămână se vor putea bucura de rețete absolut delicioase, muzică live, goodies și cadouri în tematică de iarnă și acțiuni umanitare menite să vină în sprijinul celor a căror destine sunt mai puțin fericite.

„S-a dat startul la Street Food Festival Christmas Goodies. Grătarele sunt deja încinse, burgerii pregătiți, miroase a vin fiert cu scorțișoară și standurile cu cadouri inedite își așteaptă vizitatorii. De asemenea, toți cei care nu au uitat cât de important este să avem grijă și de cei de lângă noi, vor putea împărți bucuria Street Food Festival Christmas Goodies în cadrul campaniei Share a Meal. Așadar, vă așteptăm cu mult drag în această săptămână pe Strada Potaissa din Cluj-Napoca să ne bucurăm împreună de festival” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Nu aduce Moș Crăciun ce aduce Street Food Festival Christmas Goodies

Festivalul a debutat azi, 12 Decembrie 2016 la ora 12:00, când primii gurmanzi s-au aliniat în fața food-truck-urilor pregătite să satisfacă și cele mai pretențioase pofte culinare. Porțile festivalului sunt deschise în fiecare zi între orele 12:00 – 21:00, urmând ca Sâmbătă și Duminică festivalul să rămână deschis între orele 10:00 – 21:00.

Meniul Street Food Festival Christmas Goodies va include o mulțime de rețete inedite printre care: porchetta, gulaș de vită cu hribi, burgeri, taco, quesadilla, supă cremă de dovleac cu ghimbir și salvie și multe altele. Lista cu preparatele vendorilor poate fi regăsită aici: http://christmas.streetfoodfestival.ro/festival-menu/.

Pe lângă preparatele delicioase, cei prezenți se vor putea bucura de cadouri speciale de Crăciun și de bunătăți de luat acasă precum: specialități de brânză, suveniruri cu lavandă sau obiecte decorative în tematică de Crăciun. De asemenea, mâncarea și suvenirurile vor fi asezonate cu muzică live și concerte de calitate susținute de artiști precum: JazzyBirds, Koszika & The Hotshots, Hot Club de Cluj, Les Nuages și Taraf de Cluj.

Ia-ți o pauză de la Birou! Hai la Street Food Festival

Timp de o săptămână toți cei care își doresc să aibă parte de o porție specială de mâncare în pauza de masă de la birou sunt invitați la Street Food Festival Christmas Goodies. În fiecare zi vor regăsi o sumedenie de preparate numai bune de savurat alături de colegii de muncă.

‘Tis the Season to be Kind – Passport for a Dream

Street Food Festival și Organizaţia Creştină Something New îţi fac poftă de bine și îţi propun un schimb inedit de cadouri! Pe lângă mâncarea delicioasă, cei care vor vizita Strada Potaissa vor avea parte și de standuri cu cadouri de Crăciun pentru cei dragi în cadrul Gift Boutique. Această zonă din festival va găzdui și povestea Centrului Creștin Something New, un loc unde copiii creativi cu o situație financiară ce le limitează orizonturile își dezvoltă zi de zi talentul.

Cei 22 de copii, cu vârsta cuprinsă între 7 – 14 ani, de la centrul de zi Something New au fiecare câte un vis trecut în pașaportul lor, iar în schimbul împlinirii acestui vis, fiecare copil dăruiește câte o decorațiune deosebită confecționată chiar de el! Fii și tu Moș Crăciun. Detalii pe: http://christmas.streetfoodfestival.ro/passportforadream/

‘Tis the Season to be Kind – Share a Meal

Deschide-ți apetitul pentru fapte bune și oferă o masă delicioasă în cadrul Street Food Festival Christmas Goodies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.