A început specula cu bilete la Untold Festival! Prețurile ajung și la 300 lei pe internet

Deși mai sunt aproape 6 luni până la marele eveniment, „micii speculanți” care vor să facă un ban în plus au scos deja la vânzare, pe internet, bilete la Untold Festival, evenimentul care aduce în perioada 30 iulie – 2 august peste 150 de artiști la Cluj-Napoca, între care David Guetta și AVICII.

Reprezentanții Federației SHARE, organizatori principali ai Untold Festival, au vândut până acum aproximativ 10.000 de bilete în mai puțin de 24 de ore, la un preț „early-bird” de 189 lei, dar au anunțat că vor pune la vânzare încă 5000 de astăzi, la care se adaugă cele 1000 de bilete vândute online la pretul de 100 lei, înainte de anunțarea principalilor artiști care vor concerta în perioada 30 iulie – 2 august pe Cluj Arena și în Sala Polivalentă.

Dar se pare că unii nu prea sunt interesați de prezența unor artiști de talie mondială precum David Guetta sau AVICII la ei în oraș, ci privesc principalul eveniment al verii ca pe o alternativă de a face niște bani frumoși. Și cea mai bună modalitate de a-ți rotunji veniturile este, evident, specula cu bilete.

Astfel, pe principalele site-uri de anunțuri gratuite, olx.ro și tocmai.ro, au apărut deja primele „oferte” de abonamente la prețuri care ajung și la 300 lei. „Vand bilete Untold Festival 2015 (30 iulie – 2 august). Trimit si prin FanCurier in cazul in care suportati costurile de livrare”, scrie un utilizator care vinde mai multe bilete pe olx.ro.

Un alt clujean cere tot 300 lei pe un bilet cumpărat cu 189, dar acceptă și schimburi cu alte obiecte. „Bilete Untold cumparate de pe eventim si sunt garantate. Sunt abonamente early bird 189 lei. Accept si schimburi cu alte obiecte”, scrie Alex pe același site.

Un utilizator de pe tocmai.ro din Cluj-Napoca vinde un abonament pe toate cele trei zile de concerte la un preț de 250 lei.

bilete untold festival

Prețurile vândute „la negru” pe internet vor exploda pe măsura ce se apropie evenimentul, iar numărul de oferte va crește în zilele ce urmează.

One thought on “A început specula cu bilete la Untold Festival! Prețurile ajung și la 300 lei pe internet

  1. Vând 2 bilete la acest festival cu acces 4 zile. Eu din pacate nu mai pot ajunge. Am si cazarea blocată, doar ca nu e plătită si este făcută prin bookings.com. Daca e cineva interesat, cu drag, va dau mai multe informații. Multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.