A patra editie Miss Universitas va avea loc joi, la Casa de Cultura a Studentilor

Concursul Miss Universitas 2013, ajuns la ediţia a patra, va avea loc joi, 30 mai, la Casa de Cultură a Studenţilor, incepand cu ora 19.

miss universitas

Organizatorii promit un show incendiar, din care mentionam: defilarea concurentelor in costume de baie si rochii de seara, momente de dans si muzica sustinute de trupe si formatii cunoscute. Spectacolul se va incheia cu un concert Directia 5 la final.

„Va fi cu siguranţă un prilej de bucurie pentru împătimiţii de fashion, pasionaţii de concursuri de frumuseţe şi pentru iubitorii de muzică. Show-ul cuprinde: concursul de frumuseţe cu defilarea concurentelor în vestimentaţie de zi, costume de baie şi rochii de seară, momente de dans şi muzică susţinute de trupe şi formaţii cunoscute, precum şi prezentări de modă ale unor Case de renume cărora li se vor alătura colecţiile studenţilor de la Secţia de Design vestimentar din cadrul Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca. Spectacolul se va încheia cu concertul celor de la Direcţia 5”, transmit organizatorii.

Premiile oferite câştigătoarelor sunt în valoare de 3.500 de euro şi constau în bani, produse de înfrumuseţare, vouchere de cumpărături şi cursuri de dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.