Acestea sunt cele mai apreciate 7 tipuri de jocuri în lumea cazinourilor online

Jocurile de cazino sunt foarte variate, chiar dacă în filmele care au tangență cu gamblingul sunt prezentate, în principal, doar scene cu ruletă, blackjack și zaruri. În realitate, platformele din top cazinouri online oferă 7 tipuri principale de jocuri apreciate de pasionați. Ele se împart în trei categorii: sloturi, jocuri de masă electronice, jocuri de masă live și video poker.

Sloturile sunt de departe cele mai populare jocuri din cazinourile de pe internet. Dacă în oferta unui operator sunt 1000 de jocuri, atunci aproximativ 900 sunt din categoria păcănelelor online, Acest tip de joc este foarte apreciat din mai multe puncte de vedere. În primul rând, este simplu și captivant. Tot ce trebuie să faci este să setezi miza, apoi să dai click pe butonul „rotire”. Urmează momente de suspans, de când rolele se pun în mișcare și până se opresc, iar dorința de a mai juca este aceeași indiferent dacă rotirea este câștigătoare sau necâștigătoare. În al doilea rând, sloturile sunt construite să spună adevărate povești, unele dintre ele fiind ca desenele animate. În al treilea rând, o singură rotire, chiar și cu miza de 20 de bani, îți poate aduce un câștig de milioane de lei.

Blackjack-ul este unul dintre cele mai accesate jocuri de masă. Poate fi jucat atât în variantă electronică, cât și cu dealer live. Spre deosebire de sloturi, unde nu ai niciun control asupra rezultatului unei runde, la acest joc de cărți controlezi într-o oarecare măsură deznodământul, alegând cărțile pe care vrei să le schimbi la cea de-a doua împărțire a cărților. Obiectivul este ca valoarea totală a cărților din mână să fie 21 (Blackjack) sau să se apropie cât mai mult de această valoare. Dacă faci Blackjack câștigi automat. Altfel, trebuie să ai o mână mai bună decât a dealerului, fără se depășești 21.

Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinouri, fiind preferată în special de jucătorii care provin din mediul „offline”. Ca și Blackjack-ul, este oferită în variantă electronică și în secțiunea live, acolo unde jocurile sunt făcute de un crupier filmat într-un cadru adecvat. După ce plasezi jetoanele virtuale pe selecțiile disponibile pe masa de pariere, roata este pusă în mișcare, după care este lansată bila. Jocul se termină atunci când bila se oprește într-un buzunar asociat cu un număr și cu o culoare. Cele mai populare pariuri la ruletă sunt pe roșu/negru, pe par/impar, pe 1-18/19-36 și pe număr. Cazinourile licențiate ONJN au în ofertă atât ruletă europeană, cât și americană.

Baccarat-ul se aseamănă mult cu Blackjack-ul, însă diferă valorile cărților și valoarea totală pe care trebuie să o atingi pentru a câștiga. Nu mai trebuie să ajungi la 21, ci la 9. Există posibilitatea ca suma valorilor cărților pe care le ai în mână să fie 0, iar atunci se spune că ai făcut Baccarat și pierzi automat. Dacă nu ai jucat până acum, dar vrei să încerci, îți recomandăm să citești cu atenție regulamentul, pentru că sunt niște reguli specifice în ceea ce privește a doua împărțire a cărților. 

Bingo era, la un moment dat, un joc de societate foarte popular. Lumea ieșea seara în oraș în locațiile speciale, unde se așeza la mese și aștepta „cu urechile ciulite” și „cu inima la gură” următorul număr extras, pentru a vedea dacă îl are pe bilet sau nu. Satisfacția de a striga „Bingo” era foarte mare. În varianta online, nu trebuie să mai fii tu atent la numerele extrase. Biletul se completează automat și ești anunțat dacă ai câștigat. În varianta clasică a jocului ești în competiție cu ceilalți jucători. Cine completează primul linia sau întregul bilet este câștigător. Există și variante de bingo în care nu concurezi cu nimeni, câștigând dacă completezi o linie de plată până la finalul rundei.

Craps este jocul clasic de barbut. Se joacă cu două zaruri, iar scopul tău este de a câștiga pariind pe un număr sau pe felul în care un număr va fi aruncat. Cel care aruncă zarurile se numește “shooter”, acest rol fiind deținut pe rând de jucători. Când un jucător aruncă zarurile, ceilalți de la masă plasează pariuri pe rezultatul aruncării. Craps se joacă în runde, iar prima rostogolire din rundă se cheamă „come-out roll”. A doua rundă se decide cu un punct sau un șapte.Video poker este o combinație între sloturi și pokerul clasic, existând doar în variantă electronică. Nu ești în concurență cu nimeni, având câștig garantat dacă ai în mâna finală o combinație premiată în tabelul de plată. Fiecare combinație are o cotă care se înmulțește cu miza pentru a rezulta câștigul. Cea mai populară variantă de poker video este Jacks or Better, urmate de Deuces Wild și de Joker Poker. Dacă știi să îți apreciezi șansele, poți profita de faptul că acest joc are unul dintre cele mai mari rate de câștig dintre jocurile de cazino (de 99%)

One thought on “Acestea sunt cele mai apreciate 7 tipuri de jocuri în lumea cazinourilor online”

  1. Bună ziua. Spuneți-mi, vă rog, puneți informații despre alte site-uri pe paginile dumneavoastră? Vrem să intrăm pe site-ul dumneavoastră.

    Aștept un răspuns din partea dumneavoastră. Vă mulțumesc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.