ACL Cluj a strans peste 65.000 de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis

Alianta Crestin Liberala Cluj a depășit norma de 65.000 de semnături de susținere a candidatului prezidențial Klaus Iohannis, arata Mihai Seplecan intr-un comunicat remis presei.

mihai seplecan klaus iohannis

„Conducerile PNL și PDL Cluj au finalizat ieri primul tur al filialelor județene ale ACL. Timp de o lună, zilnic, au avut loc întâlniri în cadrul filialelor locale unde s-au centralizat problemele specifice fiecărei locații. Acestea au fost sistematizate și s-au discutat rezolvări ale acestora. În contextul discuțiilor pentru noi majorități în consiliile locale ale municipiilor, orașelor și comunelor din județul Cluj, s-a discutat și despre problema OUG privind traseismul politic prin care PSD, în stilul grupurilor infracționale organizate, încearcă să racoleze prin presiuni și promisiuni, aleși locali ai ACL. Avem o veste tristă pentru PSD: nici unul dintre membrii ACL Cluj nu dorește să li se alăture. Județul Cluj este un județ de dreapta, cu 70% primari ACL”, se arata in comunicat.

„Îmbucurător este și faptul că ACL Cluj și-a depășit norma impusă de colectare a semnăturilor de susținere a candidatului la prezidențiale Klaus Iohannis”, mai precizeaza Mihai Seplecan, presedinte executiv ACL Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.