Acțiune de curățenie a malurilor Someșului desfășurată de Primăria Florești: „Ne dorim un Florești curat, un Florești european? Hai să îl păstrăm curat!”

Primăria Florești a desfășurat o acțiune de ecologizare a malurilor Someșului din cea mai mare comună din România, in zona barajului.

„S-a intervenit din nou pe malul Someșului, zona Baraj. Manual și mecanizat. Zeci de metri cubi de mizerii. Făcute de oameni! Acum întreaga zonă este lună și bec. Sunt curios cât va ține? Cât timp va fi ferit verdele naturii de nesimțirea unora ?!

Dragii mei floreșteni degeaba urlăm că e mizerie, că primarul nu face nimic, că trebuie camere de supraveghere și prinși cei ce aruncă mizerii. Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți. Camere? Ca să vină unii nesimțiți să le distrugă? Sau să visăm că mereu e posibilă identificarea celor ce aruncă mizerii? Sau să punem câte un funcționar lângă fiecare fir de iarbă? Nu dragii mei!

Soluția e responsabilizarea. Simțul civic. Bunul simț! Aici se vede cât ținem la comunitate! Nu în postările de pe facebook!

Ne dorim un Florești curat, un Florești european? Hai să îl păstrăm curat! De noi depinde! De tine, de tine și de tine!”, a declarat primarul Șulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.