Active Down Studio oferă primul loc de muncă pentru persoanele cu nevoi speciale din Cluj-Napoca

Asociatia Down- Centrul Educaţional Raluca a inaugurat vineri, 4 noiembrie, în prezența primarului Emil Boc, Active Down Studio, o întreprindere socială destinată persoanelor cu sindrom down din Cluj-Napoca. Acesta este un atelier/studio unde vor fi organizate evenimente și unde fiecare clujean va putea participa la „împlinirea unui vis”.

active-down-studio

Atelierul este pe strada Crișan nr. 2.

„Am avut onoarea de a participa astăzi la o acțiune de suflet, un proiect pentru toți clujenii, care am încredere că va contribui la schimbarea mentalităților din societate cu privire la persoanele cu dizabilități – persoane care sunt la fel ca noi și au exact aceleași drepturi și libertăți!

Asociatia Down- Centrul Educaţional Raluca a lansat astăzi Active Down Studio – întreprindere socială dedicată persoanelor cu sindrom Down din Cluj-Napoca. Este vorba despre un atelier/studio unde fiecare clujean poate participa la „împlinirea unui vis”, cum spun inițiatorii proiectului, prin realizarea sau cumpărarea unui cadou sau prin participarea la activitățile care vor fi organizate aici.

În acest fel vor putea fi adunate resursele necesare pentru continuarea activității tinerilor și în același timp, vor fi create noi punți care să ducă la o integrare socio-profesională a persoanelor cu dizabilități, respect reciproc și șanse egale.

În numele comunității clujene, felicit încă o dată Asociația Down CER pentru această inițiativă, care arată ceea ce e mai frumos în ființa umană, o dimensiune pe care trebuie să o cultivăm în fiecare zi pentru ca societatea noastră să fie mai bună!

Sunteți așteptați și voi la „Active Down Studio” (strada Crișan nr. 2), pentru a sprijini asociația inclusiv prin cumpărarea unui cadou simbolic pentru cei dragi”, a susținut primarul Emil Boc.

active-down-studio-cluj

active-down-studio-cluj2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.