Adrian Mutu şi-a încărcat bateriile la Cluj înainte de Ajaccio!

Cunoscutul fotbalist Adrian Mutu a ales Clujul pentru a se relaxa înainte de a îmbrăca tricoul de la Ajaccio. Briliantul a petrecut un weekend  întreg în inima Ardealului alături de prietenul său, Adrian Marţian.

„A stat puţin. A venit în vizită la mine că doar e prietenul meu. Am mâncat, am băut şi ne-am simţit bine. Cam atât”, a declarat Adrian Marţian. După ce s-a relaxat două zile la Cluj, Adrian Mutu a plecat alături de prietenul său în Corsica pentru a începe pregătirile alături de formaţia Ajaccio. Mutu s-a delectat cu mâncare cu specific elveţian, la un restaurant de renume în Cluj-Napoca, cu peste zece ani vechime pe piaţa restaurantelor din municipiu. Sursele noastre susţin că este vorba despre Restaurantul Lugano, însă oficialii restaurantului au refuzat să comenteze asupra informaţiei.

Cei doi, Adrian Mutu şi Adrian Marţian, au avut o tentativă de a prelua clubul FC Universitatea Cluj, însă nu au putut-o materializa din cauza neînţelegerilor cu Walter. Ei au ales să meargă înainte, neexcluzând posibilitatea de preluare a unei alte formaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.